Libnet.ro
UNICEF

18:00

Flanco deschide in Cluj-Napoca al doilea magazin din oras, in urma unei investitii de 1,5 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flanco deschide in Cluj-Napoca al doilea magazin din oras, in urma unei investitii de 1,5 milioane lei

Flanco Retail va deschide, vineri, in Cluj-Napoca al doilea magazin din acest oras, in urma unei investitii de 1,5 milioane de lei, demers motivat de dinamica vanzarilor si evolutia pietei din judet, a anuntat retailerul intr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Flanco deschide in Cluj-Napoca al doilea magazin din oras

Flanco Retail deschide, vineri, in Cluj-Napoca al doilea magazin din acest oras, in urma unei investitii de 1,5 milioane de lei, demers motivat de dinamica vanzarilor si evolutia pietei din judet, a anuntat retailerul.

Proiect european de 31 de milioane de lei pentru reabilitarea celui mai mare parc din Cluj-Napoca

Cel mai mare parc din Cluj-Napoca este reabilitat din fonduri europene, respectandu-se planurile celebrului medic Iuliu Hatieganu. Lucrarile, in valoare de 31 de milioane de lei, bani de la UE, se vor finaliza anul acesta.

Focuri de arma intr-un local din Cluj-Napoca: Nu exista victime

Focuri de arma au fost trase, miercuri dimineata, intr-un local din Cluj-Napoca, cu o arma neletala, relateaza B1 TV. Un barbat de 42 ani sub influenta bauturilor alcoolice a tras un foc de arma, fara a fi i.

SAP Romania isi tripleaza numarul de angajati din Cluj-Napoca

Compania SAP Romania, subsidiara locala a SAP AG din Germania, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, a inaugurat oficial cel de-al treilea centru Nearshore Delivery Unit) de pe piata locala, aflat in Cluj-Napoca, ce ofera servicii de consultanta IT de talie mondiala pentru clientii din Europa.

Nemtii de la SAP au inaugurat un centru de consultanta IT la Cluj-Napoca. Angajeaza peste 100 de persoane

Compania germana SAP AG, producator de software si tehnologie pentru afaceri, a inaugurat, luni, la Cluj-Napoca, un centru care ofera servicii de consultanta IT pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si unde vor lucra 125 de persoane,.

Lider mondial pe piata de software face angajari la Cluj. IT-istii clujeni vor lucra pentru clienti precum Nissan, Pirelli sau Vodafone

Unul dintre liderii mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie a inaugurat, astazi, oficial cel de-al treilea centru de pe piata locala, in Cluj-Napoca. Compania, care acum are 30 de consultanti, isi va tripla numarul de angajati pana la finalul anului. Printre clientii SAP se numara Nissan, Pirelli, Vodafone, British American Tobacco BAT), NBA National Basketball Association).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )