Libnet.ro
UNICEF

22:00

Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga

Antena3 Antena3,
Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga

Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga, informeaza. continuă pe Antena3

Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga: Am inceput sa plang cand am fost sigura de medalie

Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga. Bronz a luat si Marian Oprea, la triplusalt.

CE Atletism in sala: Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime

Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga, informeaza Mediafax.

Florentina Marincu, medalie de bronz la saritura in lungime, la CE de sala de la Praga

Atleta Florentina Marincu a cucerit, sambata, medalia de bronz in proba de saritura in lungime, iar Alina Rotaru s-a clasat pe locul 4, la Campionatele Europene de sala de la Praga.

Florentina Marincu, bronzul Romaniei la Europenele de atletism. Cum arata programul unei campioane care isi ajuta mama cu ingrijitul animaelor

Junioarea Florentina Marincu 18 an), la saritura in lungime, si veteranul Marian Oprea 32 de ani), la triplusalt, au revitalizat atletismul romanesc, cu doua medalii de bronz la Campionatele Europene de sala de la Praga.

Trei atleti romani, in doua finale la Europenele de sala de la Praga

Alina Rotaru, Florentina Marincu si Marian Oprea s-au calificat vineri in doua finale la Europenele de sala ce se desfasoara la Praga.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )