Libnet.ro
UNICEF

17:15

Florian Bodog ar putea fi audiat peste doua saptamani in Comisia juridica a Senatului - surse

Hotnews Hotnews,
 Florian Bodog ar putea fi audiat peste doua saptamani in Comisia juridica a Senatului - surse

Senatorul PSD Florian Bodog ar putea fi audiat, peste doua saptamani, in Comisia juridica a Senatului au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Procurorii DNA au cerut urmarirea penala pentru fostul ministru al Sanatatii fiind acuzat de abuz in serviciu si fals intelectual. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cand se va raci vremea si cand vin ploile

In urmatoarele doua saptamani vremea se va mentine calda in toata tara. in prima saptamana din septembrie, se vor inregistra temperaturi maxime intre 32 si 33 de grade, iar in cea de-a doua saptamana, temperaturile vor scadea usor. in intervalul 7-11 septembrie, va fi mai crescuta probabilitatea de aparitie a ploilor.

Dieta cu ARDEI IUTE: Cum sa topesti 9 kilograme in doua saptamani

Recent s-a descoperit ca ardeiul iute poate ajuta la pierderea in greutate. Mai multe celebritati au recunoscut ca au reusit sa slabeasca 9 kilograme in doar doua saptamani.

Ludovic Orban anunta negocieri cu partidele in urmatoarele doua saptamani, pentru sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni, dupa sedinta conducerii PNL, ca in urmatoarele doua saptamani va avea discutii cu liderii partidelor parlamentare pentru a obtine sustinere pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila.

Peste doua treimi dintre votantii americani cred ca declansarea razboiului comercial cu China a fost decizia corecta (Sondaj)

Peste doua treimi dintre votantii americani vor ca SUA sa confrunte Beijingul in legatura cu politicile sale de comert, desi cred ca ei suporta mai multe costuri din cauza tarifelor decat China, potrivit unui sondaj Harvard CAPSHarris, oferit publicatiei The Hill.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )