Libnet.ro
UNICEF

13:46

Florin Andone, revelatia de la Cordoba, vrea la nationala Romaniei. Ce spune secundul Daniel Isaila

Adevărul Adevărul,
Florin Andone, revelatia de la Cordoba, vrea la nationala Romaniei. Ce spune secundul Daniel Isaila

La o zi dupa ce-a marcat cel mai rapid gol al sezonului in Spania, Florin Andone 21 de ani) si-a manifestat interesul de a evolua sub tricolor. Atacantul Cordobei, care a inscris in partida cu Eibar 1-1) dupa 9,8 secunde, traieste in Spania de 10 ani, dar are doua meciuri pentru Romania, la Under 19!. continuă pe Adevărul

VIDEO Florin Andone (Cordoba) a inscris cel mai rapid gol din actualul sezon din Primera Division

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, contand pentru etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol de pana acum) din actuala editie din Primera Division.

Atacantul Florin Andone a marcat cel mai rapid gol din campionatul Spaniei in acest sezon (VIDEO)

Atacantul Florin Andone a marcat pentru Cordoba in secunda 10 a meciului cu Eibar, din etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, acesta fiind cel mai rapid gol din actuala editie din Primera Division, anunta cotidianul.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division (video)

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division si al cincilea din istoria acestui campionat in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Eibar. Golul sau a fost foarte important, pentru ca meciul s-a terminat 1-1. In acelasi meci, fostul stelist Piovaccari a primit cartonas rosu. Iata imaginile.

Florin Andone marcheaza cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division

Florin Andone a marcat, vineri seara, cel mai rapid gol al sezonului in Primera Division in partida dintre echipa sa, Cordoba, si cei de la Elche.

Nationala Romaniei, amical cu Bulgaria pe 7 februarie

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va disputa pe 7 februarie o partida amicala impotriva Bulgariei, meciul urmand sa aiba loc in Antalya, Turcia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )