Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Cioaba, regele inimii si moartea sa regala

Adevărul Adevărul,
Florin Cioaba, regele inimii si moartea sa regala

Foarte afectat de moartea prietenului sau, sociologul Nicolae Gheorghe, incercand sa ajunga la inmormantarea acestuia, Florin Cioaba a suferit un atac cerebral, care i-a fost fatal. continuă pe Adevărul

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

FOTO Cum arata palatul lui Florin Cioaba, regele autointitulat al romilor, care a murit intr-o clinica din Antalya

Autointitulat rege al romilor, Florin Cioaba, care a murit duminica intr-un spital din Antalya, la varsta de 58 de ani, locuia intr-o vila de aproximativ 600 de metri patrati, in cartierul Turnisor din Sibiu.

Florin Cioaba a murit in spitalul din Antalya, in urma unui stop cardio-respirator

Florin Cioaba, regele romilor, a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat ca decesul s-a produs la 11:10, in urma unui stop .

FOTO Florin Cioaba, un apropiat al Elenei Basescu si al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

FOTO Florin Cioaba, un rege apropiat al familiei prezidentiale

Regele autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, a fost un apropiat al familiei Basescu, el participand inclusiv la nunta mezinei presedintelui, Elena Basescu, alaturi de sotia si de fiul sau.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

Florin Cioaba, operat cu succes in Turcia. Urmatoarele 24 de ore sunt critice pentru regele romilor

Operatia la care a fost supus regele romilor Florin Cioaba a fost realizata cu succes la spitalul Universitar din Antalya. Medicii i-au montat un dispozitiv pentru a-i ajuta inima sa pompeze sange. Cu.

Florin Cioaba a murit. Regele romilor era internat intr-un spital din Antalya, dupa ce suferise un infarct

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya. Aceasta se afla in concediu in Turcia cand a suferit un infarct.

FOTO Florin Cioaba a murit. Regele romilor era internat intr-un spital din Antalya dupa ce suferise un infarct

Florin Cioaba, autointitulat regele romilor, a murit duminica in timp ce era internat intr-un spital din Antalya, precizeaza Centrul Crestinilor Romi. Acesta a incetat din viata, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Regele romilor a iesit din coma. Declaratii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioaba

20 - Familia lui Florin Cioaba le multumeste medicilor turci si persoanelor care au sarit in ajutorul regelui romilor. Va prezentam in exclusivitate imagini din Antalya si declaratiile copiilor lui.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )