Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Iordache, despre abuzul in serviciu: Asteptam sa vina legea in parlament, un prag trebuie stabilit

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre abuzul in serviciu: Asteptam sa vina legea in parlament, un prag trebuie stabilit

Florin Iordache l-a contrazis miercuri pe succesorul sau la conducerea Ministerului Justitiei si a sustinut ca trebuie stabilit un prag pentru abuzul in serviciu, dupa ce Tudorel Toader a afirmat in cursul diminetii ca va trimite legea fara a preciza vreun fel de prag. continuă pe Hotnews

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sustine ca Parlamentul va decide un prag de la care se incrimineaza abuzul in serviciu

Florin Iordache, fostul ministru al Justitiei, a afirmat, miercuri seara, la Sinaia, ca Parlamentul va stabili fara indoiala un prag privind abuzul in serviciu, motivand ca acesta este obligatoriu.

Florin Iordache il ataca pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul Justitiei a declarat ca nu se impune un prag in cazul abuzului in serviciu

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, l-a atacat pe actualul ministru, Tudorel Toader, afirmand ca a vazut pozitia acestuia prin care interpreteaza decizia Curtii Constitutionale privind abuzul in serviciu in sensul in care nu ar fi nevoie de impunerea unui prag.

Florin Iordache: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a legislatiei in vigoare

Deputatul PSD Florin Iordache a afirmat marti, in cadrul dezbaterilor din Comisia juridica a proiectului de lege pentru modificarea art. 301 si art. 308 din Legea nr. 286/2009 privind Codul penal, ca.

Ce functie va avea Florin Iordache, dupa ce a plecat de la Ministerul Justitiei

Deputatul PSD Florin Iordache urmeaza sa redevina vicepresedinte al Camerei Deputatilor, potrivit unor surse politice. Florin Iordache a fost vicepresedinte al Camerei Deputatilor si in legislatura.

Florin Iordache: As fi propus revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar

Fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii 'La ordinea zilei', ca in urma evaluarilor sefilor de Parchete 'Fara.

Florin Iordache: As fi propus revocarea Laurei Codruta Kovesi si a lui Augustin Lazar

Fostul ministru al justitiei, Florin Iordache a afirmat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, ca in urma evaluarilor sefilor de Parchete Fara.

Florin Iordache il critica dur pe actualul ministru al Justitiei: Interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a afirmat marti in Comisia juridica a Camerei Deputatilor ca nu se asteapta de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a.

Florin Iordache, atac la inlocuitorul sau in Guvern: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a conditiilor si a legislatiei in vigoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit critici din partea predecesorului sau, Florin Iordache. Iordache sustine ca nu este de acord cu Toader in ceea ce priveste interpretarea abuzului in.

Florin Iordache, atac la inlocuitorul sau in Guvern: Nu ma astept de la actuala conducere a Ministerului Justitiei la o imbunatatire a conditiilor si a legislatiei in vigoare (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a primit critici din partea predecesorului sau, Florin Iordache. Iordache sustine ca nu este de acord cu Toader in ceea ce priveste interpretarea abuzului in.

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, il ataca pe actualul: Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR

Fostul ministru al Justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a declarat ca Tudorel Toader interpreteaza de la sine putere deciziile CCR, in contextul in care fostul ministru s-a opus, marti, solicitarii Ministerului Justitiei de a amana dezbaterea proiectului de modificare a articolelor 301 si 308 din Codul Penal.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )