Libnet.ro
UNICEF

20:00

Florin Negrutiu: Votul in cazul Sova, o consecinta a unui calcul politic. Iar momentul mirului imunitatii pune capac acestei adevarate case de nebuni care-si zice Parlamentul Romaniei

B1 B1,
Florin Negrutiu: Votul in cazul Sova, o consecinta a unui calcul politic. Iar momentul mirului imunitatii pune capac acestei adevarate case de nebuni care-si zice Parlamentul Romaniei

Dupa ce Senatul a aprobat cererea de arestare DNA in cazul Darius Valcov si a respins cererea DNA in cazul lui Dan Sova, jurnalistul Florin Negutiu considera ca votul a fost o consecinta a unui calcul politic,. continuă pe B1

Florin Negrutiu: Votul de azi, in cazul Sova, o consecinta a unui calcul politic. Iar momentul mirului imunitatii pune capac acestei adevarate case de nebuni care-si zice Parlamentul Romaniei

Dupa ce Senatul a aprobat cererea de arestare DNA in cazul Darius Valcov si a respins cererea DNA in cazul lui Dan Sova, jurnalistul Florin Negutiu considera ca votul a fost o consecinta a unui calcul politic,.

Protest fata de imunitatea parlamentara, anuntat in Capitala dupa votul in cazul Sova: E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!

Dupa ce parlamentarii si mirul imunitatii l-au salvat pe Dan Sova de DNA, internautii s-au mobilizat rapid si au anuntat, pe Facebook, organizarea unui protest impotriva imunitatii parlamentare. Evenimentul.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

Ambasada Olandei, despre votul in cazul Dan Sova: Ingrijorare si surprindere

Ambasada Olandei urmareste cu ingrijorare si surprindere votul Senatului in cazul cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Reducerea coruptiei este vitala pentru dezvoltarea si securitatea Romaniei

Votul parlamentarilor in cazul cererii pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova nu a ramas fara ecou. Ambasada SUA la Bucuresti a declarat ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv

Ambasada SUA la Bucuresti arata intr-o declaratie pentru HotNews. ro ca Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane. Solicitata sa comenteze votul Senatului in cazul cererii DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova, Ambasada SUA arata ca nu comentam cu privire la cazuri individuale, dar consideram ca un principiu de baza al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, despre modul in care va vota PSD in cazul cererii pentru arestarea lui Dan Sova, la Senat, ca s-a adoptat o rezolutie, dar ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar, iar fiecare va vota cum crede.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, ca in ceea ce priveste PSD s-a adoptat o rezolutie privind votul pe solicitarile justitiei si ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamenta.

Traian Basescu: Tariceanu a facut astazi, in cazul Sova, un grav abuz in serviciu

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a avut, miercuri seara, intr-un mesaj pe contul de Facebook, o reactie dura in ceea ce priveste decizia Senatului in cazul lui Dan Sova, fostul lider de la Palatul Cotroceni sustinand ca Tariceanu, presedinte al camerei superioare a Parlamentului, a facut un abuz in serviciu.

APADOR-CH cere Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala statutul deputatilor si senatorilor, pentru a corecta problema care a blocat cazul Sova

Organizatia non-guvernamentala APADOR-CH cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta articolului 24 din Legea 96/2006 privind Statutul senatorilor si deputatilor, invocat de senatori pentru a justifica lipsa voturilor necesare pentru ridicarea imunitatii lui Dan Sova.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )