Libnet.ro
UNICEF

06:16

FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN ROMAN: Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, anunta ca negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes si intelepciune, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Kelemen Hunor: Vom incerca sa formam o majoritate parlamentara si sa guvernam impreuna, cele trei partide PNL, UDMR si USR-PLUS

Kelemen Hunor, presedeintele UDMR, a vorbit, joi seara, printr-o interventie telefonica in platoul B1 TV despre cum vor decurge negocierile pentru formarea viitorului Guvern. Vor fi douaechipe:.

PNL incepe negocierile pentru formarea noii majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern

Partidul National Liberal incepe, joi, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare care sa sustina viitorul Guvern. in acest sens, liberalii vor discuta cu reprezentantii Aliantei USR-PLUS, cu cei.

Florin Citu, prima declaratie dupa ce a fost propus de PNL ca premier: Vrem o majoritate parlamentara cat mai repede

Florin Citu, propunerea de premier a PNL pentru functia de premier, a multumit partidului pentru nominalizarea sa ca varianta de sef al Guvernului si a declarat ca e increzator ca in urma negocierilor va putea fi stransa o majoritate parlamentare pentru investirea Guvernului.

Florin Citu, dupa nominalizarea la functia de premier al Romaniei: Vreau sa le mutumesc colegilor pentru incredere in perioada urmatoare obiectivul este sa formam o majoritate parlamentara, pentru a forma un Guvern (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu este propunerea PNL pentru functia de premier, anuntul a fost facut de liderul liberalilor, Ludovic Orban. Totodata, Orban a anuntat ca PNL va purta negocieri cu USR PLUS si.

Iohannis, intalnire cu Citu, Orban, Barna si Kelemen inainte de negocierile pentru formarea Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi dimineata, la Cotroceni, cu premierul propus, Florin Citu, si cu liderii partidelor parlamentare care vor forma viitoarea coalitie guvernamentala.

Cum arata noua aritmetica parlamentara

Ratarea la mustata a Parlamentului de catre PMP a avantajat partidele mari, care si-au consolidat fortele in Legislativ. PSD va detine aproape 160 de mandate, in timp ce PNL doar circa 130, dar prin alianta cu USR-PLUS si UDMR liberalii vor reusi sa stranga majoritatea parlamentara, cu 11 mandate peste numarul minim necesar.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

PNL S-A DECIS: Florin Citu, propunerea pentru functia de prim-ministru

Actualul ministru al Finantelor Publice, Florin Citu, este propunerea PNL pentru functia de sef al Guvernului care ar urma sa fie investit de catre viitorul Parlament. Cei 65 de lideri liberali, membri ai Biroului Permanent National, au decis, aseara, aproape in unanimitate s-a inregistrat o singura abtinere) ca, din cei trei nominalizati pe lista scurta - Nicolae Ciuca, Florin Citu si Marcel Bolos - propunerea optima este actualul ministru al Finantelor Publice, care anterior se intalnise separat cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )