Libnet.ro
UNICEF

01:06

FMI a aprobat a sasea revizuire a acordului cu Romania, disponibilizand 513 milioane euro

Antena3 Antena3,
FMI a aprobat a sasea revizuire a acordului cu Romania, disponibilizand 513 milioane euro

Reprezentantii FMI au aprobat, vineri, cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 513 milioane. continuă pe Antena3

Board-ul FMI a aprobat a sasea revizuire a acordului cu Romania, disponibilizand 514 milioane euro

Board-ul FMI a aprobat vineri cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 514 milioane euro), din suma totala de 3,5 miliarde euro, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

FMI a aprobat a sasea revizuire a acordului cu Romania, disponibilizand 513 milioane euro

Reprezentantii FMI au aprobat, vineri, cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 513 milioane.

FMI a aprobat a sasea revizuire a acordului cu Romania, disponibilizand 514 milioane euro

Board-ul FMI a aprobat vineri cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 514 milioane euro), din.

Board-ul FMI a aprobat cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania

Board-ul Fondului Monetar International FMI) a aprobat astazi cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu tara noastra, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane drepturi speciale de tragere 514 milioane euro), din suma totala de 3,5 miliarde euro, potrivit surselor de presa.

FMI a aprobat a saptea transa a imprumutului pentru Romania.

Board-ul FMI a aprobat, vineri, cea de-a sasea revizuire a acordului preventiv cu Romania, disponibilizand a saptea transa, in valoare de 430 milioane DST - drepturi speciale de tragere 514 milioane euro), din suma totala de 3,5 miliarde euro, potrivit Mediafax. Astfel, suma totala pusa la dispozitia Romaniei pana in prezent de la inceputul acordului cu FMI este de 3,1 miliarde euro. O misiune a FMI s-a aflat la Bucuresti in perioada 31 iulie - 14 august pentru cea de-a sasea evaluare a .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )