Libnet.ro
UNICEF

01:05

FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine; trebuie redistribuite 250 milioane lei

Hotnews Hotnews,
FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine; trebuie redistribuite 250 milioane lei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca pentru proiectul de reducere a TVA la paine va trebui sa se aloce 250 de milioane de lei, Fondul Monetar International transmitand Guvernului sa aloce acesti bani din alta parte si sa nu mearga doar pe ideea ca ii va recupera din evaziunea fiscala, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine.

Premierul Victor Ponta a informat, luni, ca reprezentantii FMI au cerut Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine, urmand ca suma de 250 de milioane de lei sa fie alocata din alta parte in acest sens, potrivit Mediafax. Nu se poate decat pe tot lantul, asta stiu sigur, ca asta am discutat. Va fi, n. r. ) numai de la rectificare, pentru ca trebuie sa alocam - cred ca e vreo 250 de milioane de lei - din alta parte, in functie de cum stam cu . Dar eu vreau sa incercam acest .

Victor Ponta: FMI cere Guvernului sa acopere efectul reducerii TVA la paine

PremierulVictor Ponta a informat, luni, ca reprezentantii FMI au cerut Guvernului sa acopere efectul reduceriiTVA la paine, urmand ca suma de 250 de milioane de lei sa fie alocata din alta parte in.

FMI cere Guvernului sa acopere cu 250 de milioane de lei efectul reducerii TVA la paine si sa nu se bazeze ca banii vor fi recuperati din reducerea evaziunii fiscale

Premierul Victor Ponta a declarat ca pentru proiectul de reducere a TVA la paine va trebui sa se aloce 250 de milioane de lei, Fondul Monetar International FMI) transmitand Guvernului sa aloce acesti bani din alta parte si sa nu mearga doar pe ideea ca ii va recupera din evaziunea fiscala.

Solicitarea FMI, dupa anuntul reducerii TVA la paine: Guvernul sa aloce acesti bani din alta parte

Guvernul va trebui sa aloce 250 de milioane de lei pentru proiectul de reducere a TVA la paine, a anuntat, luni, premierul Voctor Ponta, iar Fondul Monetar International a transmis Executivului sa aloce acesti bani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )