Libnet.ro
UNICEF

20:00

FMI si Comisia Europeana au asistat fara nicio reactie la &171;aventurile fiscale &187; din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI si Comisia Europeana au asistat fara nicio reactie la &171;aventurile fiscale &187; din Romania

Presedintele Traian Basescu a criticat dur, ieri seara, Fondul Monetar International si Comisia Europeana, pe care le acuza ca au asistat fara nicio reactie la aventurile fiscale care au avut loc in ultimele opt luni in Romania, inaintea alegerilor prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Daca se rupe acordul cu FMI, o mare responsabilitate revine Fondului si Comisiei Europene. Stiau ce se intampla in Romania

Presedintele Traian Basescu a criticat dur, joi seara, Fondul Monetar International si Comisia Europeana, pe care le acuza ca au asistat fara nicio reactie la aventurile fiscale care au avut loc in ultimele opt luni in Romania, inaintea alegerilor prezidentiale.

FMI si Comisia Europeana cer Guvernului deficit de 0,9% in 2015. Acordul cu FMI si CE, in pericol

Fondul Monetar International si Comisia Europeana cer Guvernului sa reduca deficitul bugetar pentru anul viitor la 0,9% din PIB, fata de 1,4%, cat este planificat. Discutiile risca sa fie intrerupte, deoarece partea romana considera inacceptabila aceasta solicitare.

Ponta: Nu cred ca acordul cu FMI se rupe, dar esentiala este Comisia Europeana. Deficitul bugetar cerut este inacceptabil

Premierul Victor Ponta spune ca nu crede, la acest moment, ca acordul Romaniei cu Fondul Monetar International FMI) va fi rupt, explicand ca este o perioada de negocieri care pot fi dure, dar arata ca un deficit bugetar de 0,9% din PIB este inacceptabil si ca esentiala este discutia cu Comisia Europeana, deoarece acolo sunt marile probleme.

Se rupe acordul cu FMI? Propunerea inacceptabila de reducere a deficitului care poate intrerupe discutiile cu Fondul si Comisia Europeana

Fondul Monetar International si Comisia Europeana cer Guvernului sa reduca deficitul bugetar pentru anul viitor la 0,9% din PIB, solicitare pe care partea romana o considera inacceptabila, luand astfel in calcul intreruperea discutiilor daca nu este.

Comisia Europeana a acordat Ucrainei o noua transa de 500 de milioane de euro

Comisia Europeana a acordat, miercuri, o noua transa de 500 de milioane de euro Ucrainei, cu conditia aplicarii reformelor, imediat dupa investirea noului Guvern prooccidental de la Kiev. Comisia Europeana,.

Comisia Europeana: E nevoie de o foaie de parcurs pentru dereglementarea pretului gazelor pentru populatie, care sa fie discutata la urmatoarea misiune. 1 ianuarie 2015 - termen final pentru consumatorii industriali

Comisia Europeana subliniaza joi ca Guvernul Romaniei ar trebui sa inainteze o foaie de parcurs clara pentru dereglementarea treptata a pretului gazelor pentru populatie, care sa fie discutata la urmatoarea misiune a delegatiei CE, in acordul de asistenta cu tara, insa executivul comunitar ar trebui sa elimine pana la 1 ianuarie 2015 preturile reglementate pentru consumatorii non-casnici, conform programului de finantare in derulare.

Comisia Europeana a deschis o noua procedura de infringement impotriva Romaniei, in legatura cu carierele de lignit

Comisia Europeana a deschis un caz de infringement impotriva Romaniei in legatura cu extinderea carierelor de lignit din judetul Gorj. Acestea incalca o directiva a Uniunii Europene privind evaluarea.

Comisia Europeana va continua negocierile cu Rusia referitoare la South Stream

Comisia Europeana va continua dialogul diplomatic cu Rusia si alte parti interesate cu privire la proiectul South Stream, in ciuda deciziei Gazpromului de a suspenda construirea gazoductului. Anuntul a fost facut.

Ponta: Nu cred ca acordul cu FMI se rupe, dar esentiala este discutia cu Comisia Europeana

Premierul Victor Ponta spune ca nu crede, la acest moment, ca acordul Romaniei cu FMI va fi rupt, explicand ca este o perioada de negocieri care pot fi dure, dar arata ca un deficit de 0,9% este inacceptabil.

VIDEO Huesca - Barcelona 0-4/ Fara nicio emotie

Barcelona a castigat fara emotii mansa tur a din 16-imile Cupei Spaniei la fotbal, catalanii impunandu-se cu 4-0 pe terenul celor de la Huesca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )