Libnet.ro
UNICEF

00:08

FMI: Problemele din Rusia vor incetini cresterea economica in Caucaz si Asia Centrala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI: Problemele din Rusia vor incetini cresterea economica in Caucaz si Asia Centrala

Cresterea economica in Caucaz si in Asia Centrala CCA) va fi mai lenta in 2014 si 2015, din cauza problemelor din Rusia - partenerul comercial cheie al regiunii si sursa remiterilor si a investitiilor, a avertizat marti Fondul Monetar International FMI), transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina denunta o mobilizare in est, provenind din Rusia

Kievul a denuntat duminica o mobilizare intensa de echipamente si trupe provenind din Rusia in estul rebel al Ucrainei, unde se desfasoara alegerile prezidentiale si legislative organizate de separatistii prorusi, relateaza AFP.

Kievul denunta o mobilizare de echipamente si trupe provenind din Rusia, in estul Ucrainei

Ucraina a denuntat o mobilizare intensa de echipamente si trupe din Rusia in estul separatist al Ucrainei, unde au loc alegerile prezidentiale si legislative organizate de separatistii prorusi,.

Separatistii din Donetk vor deschide dosar penal pentru genocid impotriva Kievului

Premierul Republicii autoproclamate Donetk, Aleksandr Zaharcenko, a anuntat ca autoritatile locale vor deschide un dosar penal pentru genocid impotriva Kievului, dupa ce Ucraina a demarat duminica o ancheta pentru tentative de preluare a puterii, pe fondul alegerilor organizate de separatisti, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2392 seconds )