Libnet.ro
UNICEF

06:00

FMI vrea sa participe la consultarile pentru elaborarea legii falimentului personal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FMI vrea sa participe la consultarile pentru elaborarea legii falimentului personal

ACTUALIZARE 16:45 Reprezentantii Fondului Monetar International FMI), care sunt asteptati maine intr-o vizita oficiala, vor sa participe la consultarile privind elaborarea proiectului legii falimentului personal, acestia considerand necesara un astfel de act normativ, luand ca exemplu alte state europene care au aplicat masura, ne-a declarat vicepresedintele Comisiei juridice, de disciplina si imunitati, Nicolae-Ciprian Nica. * Cazanciuc: Trebuie gasita o procedura prealabila instantei, in cazul Codului insolventei persoanei * CSM: Este nevoie de un studiu de impact * Ponta: PSD doreste un sistem de protectie a persoanelor in fata crizelor. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO FMI avertizeaza autoritatile romane in privinta proiectului legii falimentului personal

FMI se arata profund ingrijorat cu privire la adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice cunoscuta si drept legea falimentului personal) fara un studiu de impact si fara un suport logistic adecvat, potrivit unei scrisori oficiale trimisa Parlamentului si citata de Realitatea TV.

FMI a sarit ca ars cand a vazut proiectul legii falimentului personal si posibila conversie a creditelor in valuta

FMI Fondul Monetar International) se arata profund ingrijorat cu privire la adoptarea proiectului legii insolventei persoanelor fizice cunoscuta si drept legea falimentului personal) fara un studiu de impact si fara un suport logistic adecvat, potrivit unei scrisori oficiale, noteaza hotnews. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )