Libnet.ro
UNICEF

20:30

Focuri de arma intr-un depozit FedEx din Atlanta. 6 persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Focuri de arma intr-un depozit FedEx din Atlanta. 6 persoane au fost ranite

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce o persoana a deschis focul intr-un depozit FedEx foto jos) din periferia orasului Atlanta statul Georgia, SUA). Politistii sositi la locul incidentului armat. continuă pe Antena3

Incident armat la o filiala a companiei FedEx din statul american Georgia

Mai multe persoane au fost ranite intr-un atac armat care a avut loc marti intr-o filiala a companiei FedEx din statul american Georgia.

SUA: Incident armat la o filiala a companiei FedEx din Georgia. Sase persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti, intr-un atac armat ce a avut loc la o filiala a companiei FedEx din statul american Georgia, potrivit ABC News. Dana Pierce, un purtator de cuvant al politiei, a confirmat.

Rusia: 300 de persoane evacuate dupa o serie de explozii intr-un depozit de munitie

300 de persoane au fost evacuate in regiunea Zabaikal, in Siberia, dupa producerea mai multor explozii intr-un depozit de munitii. Aproximativ 20 de explozii au avut loc intr-un depozit de munitie, a.

Explozii puternice, urmate de incendiu, la un depozit militar din Siberia

Trei explozii succesive s-au produs la un depozit de arme si munitii apartinand Ministerului rus al Apararii, situat in regiunea Transbaikal, din Siberia. Potrivit autoritatilor locale, nu s-au.

Paradisul pescarilor. Delta Dunarii intr-un reportaj britanic din 1962

Un film de arhiva publicat de British Pathe arata un reportaj realizat de jurnalisti britanici in Delta Dunarii in 1962, in cadrul caruia rezervatia naturala este laudata pentru frumusetile faunei si florei, dar si pentru caviarul produs din sturionii pescuiti, exportat mai apoi in lumea intreaga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )