Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un fond de investitii va prelua parcul Vitantis din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un fond de investitii va prelua parcul Vitantis din Bucuresti

Fondul de investitii Equest Balkan Properties EBP) este in faza finala de vanzare a parcului comercial Vitantis Shopping Center, de langa targul de masini Vitan din Bucuresti, catre Revetas Capital, companie specializata in achizitia de proiecte imobiliare distressed, cu dificultati financiare. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE. 26 de perchezitii la Spitalul Oncologic Fundeni si farmacii din Bucuresti si trei judete. Retete false, decontate de stat Prejudiciul: 3,5 milioane de euro

Peste 100 de politisti desfasoara,marti dimineata, 26 de perchezitii domiciliare in municipiul Bucuresti si in trei judete, la farmacii si la Spitalul de Oncologie din Bucuresti. Actiunea se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la comiterea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale, evaziune fsicala, spalare de bani, dare si luare de mita, in domeniul medicamentelor.

UPDATE. 26 de perchezitii la Spitalul Oncologic Fundeni si farmacii din Bucuresti si trei judete. Peste 1.000 de retete false, decontate de stat Prejudiciul: 3,5 milioane de euro. 10 persoane, aduse la audieri

Peste 100 de politisti desfasoara,marti dimineata, 26 de perchezitii la Spitalul de Oncologie din Capitala si farmacii din Bucuresti si alte trei judete. Actiunea se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la comiterea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale, evaziune fsicala, spalare de bani, dare si luare de mita, in domeniul medicamentelor. Anchetatorii perchezitioneaza si locuintele medicilorsi farmacistilor suspectati de implicare in aceste infractiuni.

Incendiu in sectorul 2 din Bucuresti

O casa din sectorul 2 al Capitalei a luat foc luni dimineata, pompierii fiind nevoiti sa intervina cu 5 autospeciale de stingere, transmite B1TV. Potrivit purtatorului de cuvat al ISU Bucuresti, nu exista risc de raspandire a flacarilor la cladirile din jur.

HUFFINGTON POST ii avertizeaza pe turisti: NU mergeti in acest loc din Bucuresti. Ce cartier al Capitalei e trecut pe lista neagra

Frumusetea Bucurestiului interbelic pare sa fi palit cu trecerea timpului. Aglomeratia, claxoanele, limbajul colorat si cetatenii care au uitat de bunele maniere fac din Capitala Romaniei un loc al.

FOTO. Elena Udrea a participat la semi-maratonul international din Bucuresti

Liderul PMP Elena Udrea a participat, duminica dimineata, la semi-maratonul international organizat in Bucuresti. Alaturi de Elena Udrea au fost si alti membri PMP care au alergat trei kilometri si jumatate.

Cozi de sute de persoane la muzeele din Bucuresti

Sute de persoane au format cozi la muzeele din Capitala pentru a vizita gratuit expozitii si a asista la alte evenimente pregatite de institutiile de cultura, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )