Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea nu mai este instrumentul initial de despagubire

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul Proprietatea nu mai este instrumentul initial de despagubire

Administratorul Fondului Proprietatea FP) este presat sa intoarca bani catre actionari, cat mai rapid, iar, in acest context, tot mai multe voci vorbesc despre perspectiva desfiintarii Fondului. Brokerii din piata nu vad insa un astfel de deznodamant, cel putin pe termen scurt, in timp ce Grzegorz Konieczny, managerul Fondului Proprietatea, previzioneaza o redimensionare a FP, in functie de marimea pietei locale. continuă pe Ziarul Bursa

Lulache, Nuclearelectrica: FP a avut un rol important in sustinerea dezvoltarii pietei de capital

Fondul Proprietatea FP) este un contributor important la dezvoltarea pietei de capital autohtone, atat prin propria listare si lichiditatea actiunilor, cat si prin rolul de sustinator al listarii companiilor la care este actionar, apreciaza Daniela Lulache, directorul general al Nuclearelectrica.

Ponta: Basescu nu mai este antirus cand e vorba de bani

Seful statului nu mai este antirus cand e vorba de bani, a declarat astazi premierul Victor Ponta, raspunzand unei intrebari privind situatia legata de Gazprom in raport cu familia Basescu.

Gheorghe Piperea: Probabil ca Fondul Proprietatea va disparea in aproximativ 2-3 ani

Administrarea Fondului Proprietatea de catre Franklin Templeton nu ar trebui sa mai continue, in mod normal, intrucat deciziile actionarilor care au stabilit administratorul au fost anulate in instanta, considera avocatul Gheorghe Piperea. Totusi, din considerente de necesitate, respectiv ca sa nu se produca o destabilizare si mai mare a administrarii FP, este recomandabil ca Franklin Templeton sa continue administrarea, ne-a spus domnul Piperea, in cadrul unui interviu.

Morgan Stanley detine 5% din Fondul Proprietatea

Morgan Stanley, cea mai mare banca dupa active din SUA, a raportat in luna octombrie 2013 o detinere de peste 5% din capitalul Fondului Proprietatea FP), devenind astfel al doilea mare actionar al Fondului. Participatia bancii este de 5,005% din capitalul Fondului.

Fondul Proprietatea - 118 litigii cu Ioana Sfiraiala

Una dintre ocupatiile Fondului Proprietatea, si in 2013, au fost procesele in instanta cu avocatul Ioana Sfiraiala, care contesta toate deciziile actionarilor, pe motiv ca Franklin Templeton nu ar fi administrator de drept.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )