Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fonduri europene de pana 250.000 de euro pentru masti si dezinfectanti in scoli

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fonduri europene de pana 250.000 de euro pentru masti si dezinfectanti in scoli

Ministerul Fondurilor Europene lanseaza un nou program de finantare de pana la 250. 000 de euro pentru unitatile de invatamant preuniversitar de stat. Finantarea este oferita in cadrul Programului Operational Infrastructura Mare POIM) si prevede o. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, luni, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, potrivit Agerpres.

Afacerist controversat din Alba Iulia, trimis in judecata de DNA, in al doilea dosar, pentru obtinerea ilegala de fonduri europene

Un afacerist controversat din Alba Iulia a fost trimis in judecata pentru a doua oara, pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene prin prezentarea de documente false sau incomplete.

TURCAN: Finantarile pe fonduri europene nu au culoare politica

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marti seara, ca finantarile din fonduri europene nu au culoare politica, iar in cazul administratiilor locale conduse de liberali, care au obtinut sume mai mari, faptul se datoreaza activitatii mai eficiente a acestora, conform Agerpre.

TURCAN: Finantarile pe fonduri europene nu au culoare politica

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, marti seara, ca finantarile din fonduri europene nu au culoare politica, iar in cazul administratiilor locale conduse de liberali, care au obtinut sume mai mari, faptul se datoreaza activitatii mai eficiente a acestora, conform Agerpre.

Printul William aloca 55 de milioane de euro pentru un premiu de mediu, asemanator cu Nobelurile

Printul William al Marii Britanii aloca 55 de milioane de euro pentru un nou premiu pentru mediu, asemanator premiilor Nobel, in incercarea de a gasi solutii la unele dintre cele mai presante provocari pentru planeta, conform Digi24.

Ajutoarele de stat de max. 150.000 Euro pentru IMM: Cele 5 zile de foc. Descarca proiectul de procedura

Ministerul Economiei a publicat, luni, o forma avansata a Procedurii de implementare a masurii 2 - ajutoarele de stat de cate 2. 000 de euro pentru firme mici si mijlocii IMM) si anumite ONG-uri. Printre prevederi se numara perioada scurta de solicitare a banilor, dar si posibilitatea beneficiarului de a-si asigura aportul propriu din credit bancar de la banca partenera cu care alege sa lucreze.

MARCEL BOLOS: Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de 2,1 miliarde de euro fonduri europene in perioada 2021-2027

Municipiul Bucuresti ar putea beneficia de fonduri europeni in valoare totala de 2,1 miliarde de euro in urmatoarea perioada de programare, 2021-2027, iar sumele pentru reabilitarea conductelor de energie termica ar putea fi suplimentate, a declarat, astazi, Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene.

BRD este partener in schemele de granturi de 1 milion de euro pentru IMM-uri

BRD Groupe Societe Generale a incheiat o conventie de colaborare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri MEEMA) pentru implementarea schemei de ajutor de stat prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr. 1302020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile in contextul crizei COVID-19, conform unui comunicat trimis redactiei.

Finantari de 21 milioane Euro pentru startup-uri europene de energie eco, printr-un nou fond de investitii

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii ecologice in domeniul energiei si consumului rational vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un fond de investitii in valoare de 21 milioane euro, lansat miercuri de un accelerator de afaceri olandez.

Noi finantari de 85 milioane Euro pentru startup-uri europene de la un investitor al Glovo

Startup-urile europene de tehnologie vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii in valoare de 85 milioane euro, lansat de o firma spaniola de venture capital care a investit si in unicornul de livrari Glovo, prezent si in Romania.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )