Libnet.ro
UNICEF

17:46

Fonduri de investitii din SUA si Europa vor sa se alieze pentru achizitia activelor SABMiller din Europa de Est

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fonduri de investitii din SUA si Europa vor sa se alieze pentru achizitia activelor SABMiller din Europa de Est

Preluarea activelor SABMiller este in vizorul fondurilor de investitii din Statele Unite si Europa, care vor sa se alieze pentru preluarea activelor SABMiller din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Romania, in valoare de pana la 7 miliarde de. continuă pe Wall-Street Ro

FBI ancheteaza un atac informatic asupra Partidului Democrat din SUA

Biroul Federal de Investigatii FBI) din SUA desfasoara o ancheta in legatura cu natura si scopul unui atac informatic asupra Comitetului National Democrat DNC), a anuntat luni agentia, in contextul preocuparilor ca hackeri ce lucreaza pentru Rusia incearca sa se foloseasca de aceasta bresa pentru a influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite, relateaza agentia Reuters.

O mare companie din SUA ar fi angajat hackeri pentru a lansa atacuri online asupra rivalilor

Mediul de afaceri din SUA pare a fi din ce in ce mai dificil. Concurenta pe diversele piete din Statele Unite este atat de puternica, incat unele companii par a fi dispuse sa faca absolut orice pentru a obtine un avantaj fata de concurentii lor. Cel putin, asta reiese din materialul celor de la Motherboard, [].

Seful diplomatiei americane da asigurari ca SUA isi vor respecta angajamentele fata de statele membre NATO

Secretarul de stat american, John Kerry, a dat asigurari, joi, despre angajamentele Statelor Unite in ceea ce priveste cazul in care un stat membru al NATO ar fi atacat, dupa ce candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a declarat ca relatia SUA cu statele aliate s-ar putea schimba, daca va fi ales presedinte.

Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, considera ca francezii, care au o tara complet distrusa de terorism, vor fi supusi unor controale mai riguroase pentru a putea intra in SUA.

Atac armat intr-un club din SUA. Doi morti si cel putin 17 raniti

Doi oameni au murit si alti 17 au fost raniti intr-un club de noapte din Florida, Statele Unite. Totul s-a petrecut la o petrecere a adolescentilor. Stire in curs de.

Majoritatea restaurantelor din SUA servesc alimente care contin antibiotice

Un studiu recent efectuat de un grup de organizatii din sectorul sanatatii si cel am mediului a aratat ca majoritatea restaurantelor din Statele Unite folosesc carne de vita, pui si porc provenita de la.

Patronatele din transporturile rutiere vor inghetarea primelor RCA la valoriile din iunie

Patronatele din transporturile rutiere solicita Guvernului inghetarea primelor RCA la valorile medii calculate de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in luna iunie 2016, tarife care, potrivit conducerii ASF, ofera stabilitate financiara pe piata RCA, informeaza Agerpres.

Locuitorii din zone izolate vor avea acces la internet! Facebook a facut primul zbor de test cu dronele solare (VIDEO)

Facebook a realizat primul zbor de test cu Aquila, drona solara cu care va furniza conexiuni la internet locuitorilor din zone izolate, potrivit Hotnews. Drona poate zbura trei luni fara oprire si poate ajunge.

BestValue din aeroporturi permite livrarea online pentru produsele cu preturi duty free

BestValue, retea de magazine Travel Retail situate in aeroporturi, lanseaza, in premiera, un nou model de business, ce permite celor care calatoresc cu avionul sa achizitioneze online produsele disponibile in magazinele fizice inca din momentul in care.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )