Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fonduri nerambursabile. Doua drumuri judetene care tranziteaza 8 localitati, modernizate cu 28 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Fonduri nerambursabile. Doua drumuri judetene care tranziteaza 8 localitati, modernizate cu 28 milioane de euro

Peste 28 milioane de euro vor fi investiti in repararea a doua drumuri judetene, proiectul finantat cu fonduri europene fiind primul semnat pentru modernizarea infrastructurii rutiere. 62 km de drum din judetul Calarasi, vor fi reabilitati ceea ce va conduce la reducerea timpului de calatorie pe DJ 402 si DJ 302 cu 40% si, totodata, la cresterea sigurantei circulatiei rutiere pe cele doua cu 15%. continuă pe Adevărul

Transalpina e o copie a unui vechi drum roman/Dupa 2000 de ani, avem tot doua drumuri peste Dunare plus Portile de Fier.Scurta istorie a drumurilor romanesti

E drept, avem munti si dealuri, care urca semnificativ costurile cu autostrazile. Dar si Croatia are munti, iar drumurile lor nu se compara. , aud vocea unui coleg. Ma opresc din tastat si ii dau dreptate. Ar trebui sa incep altfl articolul. Riguros discutand, in Europa, drumuri mai proaste ca la noi sunt doar la vecinii ucraineni. Hai mai, ca ucrainenii au trecut recent prin ditamai razboiul. , zice Vocea si iar nu am cum sa nu-i dau dreptate. Imparatul Traian avea in plan construirea unui coridor european de la Marea Neagra pana la Atlantic. Din pacate, Traian a murit in 117. Dupa el, in 328, Constantin cel Mare, Sfantul C-tin cel Mare care il vedea pe Traian ca cel mai mare lider si manager si voia sa-l depaseasca) a construit un al doilea pod de 2. 3 km care se continua pe Valea Oltului. Azi, dupa 1900 de ani avem tot doua drumuri peste Dunare plus Portile de Fier, explica Vasile Iuga, contry manager al PwC Romania.

Mihai Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a demarat verificari la doua dintre bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit, pentru a vedea ce se intampla acolo, a declarat duminica seara, la Antena 3, premierul Mihai Tudose. Acesta a adaugat ca, din 36 de banci cu activitate in Romania, 18 sunt pe profit si 18 nu.

Fonduri nerambursabile: Lucrurile de care sa tii cont inainte sa aplici

Fondurile nerambursabile oferite de catre stat prin intermediul programelor de finantare pot reprezenta o adevarata oportunitate pentru antreprenorii care vor sa isi dezvolte business-urile. Totusi, implementarea gresita a acestora poate crea probleme.

Premierul Tudose: ANAF a demarat verificari la doua din bancile care activeaza in Romania si nu sunt pe profit

Premierul Mihai Tudose a declrat duminica seara ca Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a inceput verificarile la doua dintre bancile mari din Romania care nu sunt pe profit pentru a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )