Libnet.ro
UNICEF

22:30

Forbes: Emma Stone a fost declarata cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, in 2014

B1 B1,
Forbes: Emma Stone a fost declarata cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, in 2014

Emma Stone a fost declarata de revista Forbes cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale artista aducand, in schimb, venituri de. continuă pe B1

Paula Ungureanu, cea mai buna handbalista din Liga Nationala

Portarul HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, cea care a tinut de multe ori echipa din Baia Mare in joc in multe din partidele din Liga Campionilor, a fost desemnata cea mai buna handbalista din Liga Nationala.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai scazuta temperatura din tara inainte de Revelion: minus 31 de grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au fost minus 26 de grade Celsius, iar la Brasov minus.

Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au.

Cea mai scazuta temperatura din tara: minus 31 de grade la intorsura Buzaului. Cum va fi vremea de Revelion

Cea mai scazuta temperatura din tara, din noaptea de marti spre miercuri, a fost inregistrata la intorsura Buzaului, unde statia meteo a indicat minus 31 de grade Celsius. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a precizat ca minimele vor ajunge si pana la minus 25 de grade in aproape toata tara, potrivit informarii de ger emise marti, valabila pana vineri.

VIDEO Anul 2014, descris intr-un minut de cea mai buna animatie posibila

Revelion 2015 - Anul care a trecut a fost unul plin de evenimente, atat dintre cele importante, cat si unele mai amuzante. A fost anul razboaielor lui Putin si a Campionatului Mondial. O animatie prezinta anul intr-un singur minut.

20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta. 54 de oameni au murit. Nava care trebuia sa ii salveze avea motorul stricat

In urma cu doua decenii, pe 4 ianuarie 1995, doua nave incarcate cu combustibili s-au scufundat in portul Constanta din cauza unei furtuni puternice. Nu a existat niciun supravietuior. Toti cei 54 de marinari aflati la bordul vaselor si-au pierdut viata, dupa ce echipele de salvare au intervenit cu o nava veche de peste 30 de ani, care a fost nevoita sa renunte din cauza unor defectiuni la motor.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 29,8 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

Ger aprig in centrul sudul si estul tarii. Minus 31 de grade la Intorsura Buzaului. Noaptea de Revelion, cea mai rece din ultimii 50 de ani. De vineri vremea se incalzeste

Vremea este deosebit de rece, miercuri dimineata, local geroasa in centrul, sudul si estul tarii. Marti noaptea au fost -29,8 la Intorsura Buzaului in Covasna, iar la ora 9. 00 erau -31 de grade. La ora 6. 30 erau -25 de grade la Miercurea Ciuc, -23 de grade la Brasov, -21 la Sibiu, -19 la Targoviste si Semenic, -18 grade la Bucuresti Baneasa, -17 la Ploiesti si Cluj-Napoca, - 16 la Timisoara si Resita, -15 la Alexandria si Deva. In noaptea de Revelion vor fi temperaturi de -25 de grade, iar in Bucuresti sunt prognozate -17 grade.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3391 seconds )