Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ford asteapta stabilizarea pietei auto din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ford asteapta stabilizarea pietei auto din Rusia

Piata auto din Rusia s-ar putea stabiliza in semestrul al doilea din acest an, oprind declinul accentuat al vanzarilor cauzat de dificultatile economice, a apreciat Ted Cannis, directorul general al Ford Sollers, societatea mixta infiintata in 2011 de producatorul auto american Ford si grupul rus Sollers, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Grecii suspina mai degraba dupa turistii din Rusia decat din cauza situatiei financiare

Grecii plang mai degaba dupa turistii din Rusia decat din cauza situatiei in care se afla Grecia. Numarul turistilor rusi in Grecia a scazut dramatic, cu 50%-60%, din cauza tensiunilor din Crimeea si Ucraina, nu din cauza crizei datoriilor, spun.

Piata auto, in crestere cu doua cifre. Iunie 2015 este cea mai buna luna a pietei auto din ultimii 6 ani

Piata auto a crescut in primul semestru cu 17,9%, vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale ajungand la 55. 440 unitati, in timp ce doar la autoturisme avansul a fost de 16,2%, iunie 2015 fiind cea mai buna luna a pietei auto din ultimii sase ani,.

Piata auto din UE, crestere de 8,2% in primul semestru din 2015. Criza din Grecia nu se vede si in vanzarile de masini

Inmatricularile de automobile noi din Uniunea Europeana UE) au crescut cu 8,2% in primul semestru din acest an, la un total de 7,169 milioane unitati, fata de 6,624 milioane masini in aceeasi perioada a anului trecut. Exclusiv in luna de mijloc, iunie, piata a crescut cu 14,6% fata de aceeasi luna a anului trecut, arata datele Asociatiei Europene a Constructorilor Auto ACEA). Cifrele mai releva si ca problemele financiare ale Greciei nu se reflecta si in piata auto, doarece inmatricularile de masini noi au crescut cu 15,1% in primul semestru din 2015 si cu 13% in iunie.

Companiile IT de nivel mondial pleaca din Rusia, iar PIB-ul tarii pierde 5,7 miliarde de euro din cauza unei noi legi cu privire la datele personale

Incepand din luna septembrie, o noua lege va intra in vigoare in Rusia. Legea priveste datele cu caracter personal si va cere firmelor de internet cu clienti rusi sa proceseze si sa stocheze date despre ei pe.

Bilantul prabusirii unei cladiri militare din Rusia a ajuns la 23 de morti

Douazeci si trei de militari rusi au murit si alti trei sunt inca prinsi sub daramaturi, in urma accidentului de duminica seara, cand o cladire militara din sud-vestul Siberiei s-a prabusit, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului rus al.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )