Libnet.ro
UNICEF

22:00

Formatia, fiica lui Bercea Mondial: Initial ni s-a cerut un milion de euro

Antena3 Antena3,
Formatia, fiica lui Bercea Mondial: Initial ni s-a cerut un milion de euro

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, cunoscuta ca si Formatia, a spus, miercuri, la Antena 3, ca initial li s-a cerut un milion de euro, pentru ca tatal sau sa fie eliberat. Prima data s-a cerut un. continuă pe Antena3

De ce l-a ales fiica lui Bercea Mondial pe Mircea Basescu drept nas

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a povestit, joi, ca era in relatii bune cu Mircea Basescu, iar vestea ca fratele presedintelui ii va boteza copilul a venit de la tatal ei si de la Marian.

Fiica lui Bercea: Mircea Basescu a promis ca va interveni pe langa Livia Stanciu

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, cunoscuta ca si Formatia, a declarat, joi, la Sinteza Zilei, ca Mircea Basescu a promis familiei Anghel ca va interveni la Livia Stanciu, sefa iCCJ, pentru a-l.

Fiica lui Bercea sustine ca i s-au dat bani, ca sa nu dea inregistrarile cu Mircea Basescu la DNA

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a spus, joi, ca Marian Capatana, intermediul acestei afaceri, i-a dat saptamana trecuta 20. 000 de euro, ca sa nu mai dea la DNA dovezile pe care ea si familia ei le.

Fiica lui Bercea: Fratele presedintelui ne-a spus ca Traian Basescu urma sa intervina la sefa inaltei Curti, Livia Stanciu

Fiica lui Bercea Mondial, Isaura Anghel, a spus, miercuri, ca Mircea Basescu i-a promis ca seful statului, Traian Basescu, urma sa intervina chiar la judecatoarea Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de.

VIDEO Bercea Mondial sustine ca le-a dat bani Laurei Kovesi si Liviei Stanciu

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, transmite Agerpres. Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat vreo 2 milioane de euro pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii procurorului surse).

Declaratia lui Bercea Mondial din penitenciar. Ce i-a promis nasul Mircea Basescu, acum cateva zile

Bercea Mondial a declarat in urma cu scurt timp din penitenciar ca Mircea Basescu i-a promis acum cateva zile ca-l va elibera pe ginerele sau. Bercea Mondial spune ca are probleme in penitenciarul Colibasi si ca.

Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii in fata procurorului, desi le spusese ziaristilor ca le-a dat bani lui Kovesi si Livia Stanciu (surse)

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le spusese mai devreme jurnalistilor, prin geam, ca ar fi dat 2 milioane de euro pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicata sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

Cine este Bercea Mondial, cum a ajuns in anturajul familiei Basescu si de ce s-au inghesuit politicieni si judecatori sa-i boteze copiii

In februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, ceremonia avand loc la o biserica de cartier din Constanta. Asa a intrat interlopul in anturajul familiei Basescu. Mircea Basescu spune ca nu-l cunostea pana atunci si ca a facut doar un gest crestinesc de a boteza un copil. Tot un gest crestinesc au facut pentru Bercea Mondial si Theodor Stolojan, judecatoarea Maria Huza, prim-procurorul de la Olt Gheorghe Brenciu sau fostul prefect de Olt Nicolae Gradinaru care i-au botezat copii si nepoti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )