Libnet.ro
UNICEF

09:30

Formatiunea presedintelui Emmanuel Macron, favorita la castigarea alegerilor parlamentare din Franta

România Liberă România Liberă,
Formatiunea presedintelui Emmanuel Macron, favorita la castigarea alegerilor parlamentare din Franta

Formatiunea La Republique en Marche, fondata de presedintele francez Emmanuel Macron, claseaza pe primul loc in intentiile de vot, inaintea scrutinului legislativ programat pe 11 si 18 iunie, cu 29% din voturi, potrivit unui sondaj de opinie prezentat luni. continuă pe România Liberă

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron: Russia Today si Sputnik sunt responsabile de propaganda in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a declarat, in contextul vizitei omologului sau rus, Vladimir Putin, la Versailles ca publicatiile Russia Today si Sputnik, finantate de Kremlin, au fost organe de influenta si propaganda in timpul campaniei pentru alegerile prezidentiale din Hexagon.

Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu Vladimir Putin: Franta doreste intarirea parteneriatului cu Rusia in ce priveste Siria si terorismul

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat luni, dupa intalnirea cu omologul sau rus Vladimir Putin, ca Parisul doreste o intarire a parteneriatului cu Rusia in ceea ce priveste situatia din Siria si terorismul, scrie AFP.

VIDEO Vladimir Putin a fost primit cu fast de Emmanuel Macron, la palatul Versailles: Dialog si exigenta

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a primit luni cu fast pe omologul sau rus Vladimir Putin la castelul Versailles, pentru prima lor intalnire, care ar urma sa fie concentrata in principal pe situatia din Siria si Ucraina, scrie AFP.

Emmanuel Macron, un presedinte microbist. Gest remarcabil facut de noul lider francez la finalul Cupei Frantei (VIDEO)

Gest frumos facut de Emmanuel Macron la meciul din Cupa Frantei dintre PSG si Angers. Noul presedinte al Frantei a mers pe stadion si le-a urat ambelor echipe mult succes inaintea meciului pe care.

intalnire Vladimir Putin- Emmanuel Macron, luni, la Versailles

Intalnirea dintre pesedintele rus, Vladimir Putin si omologul sau francez, Emmanuel Macron, programata, luni, la Versaille, va fi o oportunitate pentru cei doi sefi de stat sa discute sincer, a declarat un consilier al liderului de la Kremlin.

Emmanuel Macron a parut sa il ignore pe Trump la summitul NATO de la Bruxelles - VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a parut sa il ignore in mod deliberat pe omologul sau american Donald Trump la summitul NATO de la Bruxelles de joi, la numai cateva ore dupa un dejun de lucru.

Cea mai ciudata strangere de mana a unor sefi de stat: Ce i-a facut Emmanuel Macron lui Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a suferit o mare lovitura de imagine in timpul primei intrevederi pe care a avut-o cu noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron. Dupa ce s-a facut remarcat in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )