Libnet.ro
UNICEF

17:00

Forte speciale israeliene, in centrul comercial din Nairobi.

România Liberă România Liberă,
Forte speciale israeliene, in centrul comercial din Nairobi.

Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP, conform Mediafax. Israelienii tocmai au intrat si salveaza ostaticii si ranitii, a declarat aceasta sursa sub acoperirea anonimatului, adaugand ca fortele speciale au ajuns duminica dimineata la Nairobi. Centrul comercial de lux Westgate Mall este cunoscut ca fiind in . continuă pe România Liberă

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

Cel putin 13 persoane ucise intr-un atac dintr-un centru comercial din Nairobi

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de persoane inarmate, a anuntat politia keniana, citata de AFP, conform.

Fortele speciale ISRAELIENE INTERVIN in criza din Nairobi

Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate.

Nepotul presedintelui kenyan si logodnica acestuia, printre victimele atacului din Nairobi

Nepotul presedintelui kenyan Uhuru Kenyatta si logodnica acestuia se afla printre cele 59 de persoane ucise in atacul de la centrul comercial din Nairobi, anuntul fiind facut chiar de presedinte, relateaza AFP.

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

FOTO SOCANTE: Ce s-a intamplat in timpul atacului din Nairobi. MACELUL continua.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist. Acesta este cel mai sangeros atac din Nairobi din ultimii 15 ani. Confruntarea intre fortele de securitate si islamisti continua duminica la pranz. Atacatorii, al caror numar ar fi cuprins intre 10 si 15, au fost izolati, insa detin un numar nedeterminat de ostatici. Atacatorii sunt inarmati cu grenade si cu mitraliere AK-47, iar cateva zeci de oameni au ramas in .

Cel putin 43 de morti si 200 de raniti in urma atacului din Nairobi

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, rela.

43 de morti si 200 de raniti in atacul din Nairobi.

Cel putin 43 de persoane au fost ucise si peste 200 ranite in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit de Crucea Rosie kenyana, duminica, relateaza AFP, conform Mediafax. Pana in prezent avem 43 de decese confirmate si peste 200 de raniti, a declarat seful Crucii Rosii, Abbas Gullet, in timp ce fortele de securitate incearca, in continuare, sa neutralizeze atacatorii care detin un numar nedeterminat de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )