Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost comisar de la Penitenciarul Rahova, trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie

Adevărul Adevărul,
Fost comisar de la Penitenciarul Rahova, trimis in judecata pentru luare de mita. El ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie

Un fost comisar din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Rahova, Virgil Mihut, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Acesta ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie pentru anumiti detinuti. Mihut a mai fost condamnat de Curtea Suprema, de doua ori, la patru, respectiv doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. continuă pe Adevărul

Agentia de turism Penitenciarul Rahova. Fost comisar judecat pentru ca vindea facilitati de lux detinutilor

Un fost comisar din cadrul Penitenciarului de Maxima Siguranta Rahova, Virgil Mihut, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Acesta ar fi cerut bani pentru a crea conditii mai bune de detentie pentru anumiti detinuti. Mihut a mai fost condamnat de Curtea Suprema, de doua ori, la patru, respectiv doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

Fost comisar al Garzii Financiare Bihor, trimis in judecata dupa ce a cerut 1.000 de euro si zece saci cu zahar

000 de euro si zece saci cu zahar a pretins un fost comisar al Garzii Financiare Bihor de la administratorul unei societati comerciale din Oradea, pentru a scapa de controale. Administratorul l-a denuntat pe comisar, astfel ca procurorii DNA Oradea l-au trimis in judecata.

Un comisar de la Garda Financiara Bihor a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un comisar al Comisariatului Garzii Financiare Bihor a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, care il acuza de trafic de influenta dupa ce a primit aproape o mie de euro si o jumatate de.

Comisar al Garzii Financiare Bihor, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Un comisar al Garzii Financiare Bihor a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru trafic de influenta, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Virgil Popa este acuzat ca a cerut si a primit 1. 000 de euro si 10 saci cu zahar de la administratorul unei firme ca sa il ajute cu niste documente cerute de IPJ Bihor.

Fostul senator Iosif Secasan, trimis in judecata pentru complicitate la dare si luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului senator PNL Iosif Secasan, acuzat de complicitate la luare si dare de mita, suma vehiculata de DNA fiind de 200 euro, conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, urmarit penal de DNA pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Prejudiciul - 8,6 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Oradea au dispus urmarirea penala fata de Alexandru Kiss UDMR), vicepresedintele Consiuliului Judetean Bihor, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. Prin indeplinirea defectuoasa a atributiilor de serviciu de catre acesta, in cadrul a doua proceduri de vanzare de terenuri, Consiliul Judetean Bihor a fost prejudiciat cu circa 8,6 milioane euro, se arata in comunicatul DNA. Vezi in articol declaratia de avere a lui Alexandru Kiss.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal pentru luare de mita si spalare de bani

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala a vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif Francisc Kiss, pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani. La data comiterii faptelor,.

Schumacher, dat in judecata pentru provocarea unui accident rutier in Spania, petrecut inaintea accidentului suferit la schi

Germanul Michael Schumacher nu este lasat in pace nici pe patul de spital: Acesta este dat in judecata pentru un accident rutier provocat anul trecut in Spania, in luna noiembrie. Schumacher este chemat in judecat.

Un procuror a fost trimis de colegii sai in instanta, pentru luare de mita

Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea penala si a trimis in instanta de judecata cauza penala de invinuire a unui procuror din Floresti retinut in ianuarie curent pentru corupere pasiva.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, urmarit penal pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare a banilor

Procurorii DNAau dispus urmarirea penala fata de vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru Iosif Francisc, acuzat de luare de mita, abuz in serviciu si spalare a banilor. Kiss,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )