Libnet.ro
UNICEF

15:30

De ce a fost condamnat judecatorul Mircea Moldovan la 22 ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
De ce a fost condamnat judecatorul Mircea Moldovan la 22 ani de inchisoare

Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti Mircea Moldovan se ghida dupa principiul serviciu contra serviciu, iar referitor la cei care incalcau aceasta regula el spunea sa vezi ce i-o trag, se arata in motivarea deciziei de condamnare la 22 de ani de inchisoare a magistratului suspendat, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Bogatii sunt aparati de lege - motivul pentru care judecatorul Mircea Moldovan a primit 22 de ani de puscarie

Faptele judecatorului Mircea Moldovan, de la Tribunalul Bucuresti, condamnat la 22 de ani de inchisoare in dosarul omului de afaceri Dan Adamescu,arunca o umbra greu de inlaturat asupra intregului sistem judiciar. Asta arata magistratii Curtii de Apel Bucuresti in motivarea deciziei de condamnare.

Un politist rus a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea SUA

Un ofiter de politie rus a fost condamnat de curand la 15 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat de spionaj in favoarea Statelor Unite ale Americii, informeaza Associated Press si Interfax.

Reactie nervoasa a unui sef de la Compania de Autostrazi, dupa ce este intrebat de ce s-a acordat fara licitatie un contract unei firme a carui patron a fost condamnat pentru mita: Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun inter

Florin Dascalu, directorul Directiei Intretinere Autostrazi din CNADNR a avut o reactie nervoasa la adresa unui reporter Digi 24 cand, in timpul unui interviu, a fost intrebat de ce Compania de Autostrazi a atribuit direct, fara licitatie, un contract pentru material antiderapant catre o firma a carui patron a fost condamnat definitiv tocmai pentru ca a dat mita ca sa musamalizeze lucrari de mantuiala facute la drumuri. Directorul din CNADNR a refuzat sa raspunda la intrebare sau sa mai continue interviul, i-a reprosat purtatorului de cuvant al institutiei sa nu mai vina la el cu astfel de jurnalisti. Bai, eu stiam de la Sova ca voua nu trebuie sa va dea nimeni niciun interviu, a mai spus oficialul.

Lichidatorului judiciar Costin Petre Catalin a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Pitesti

Curtea de Apel Pitesti s-a pronuntat in dosarul lichidatorului judiciar Costin Petre Catalin. Magistratii l-au condamnat la 4 ani de inchisoare si i-au retras dreptul de a mai profesa ca practician in insolventa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )