Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fost consilier juridic in cadrul ANAF, declarat incompatibil

Adevărul Adevărul,
Fost consilier juridic in cadrul ANAF, declarat incompatibil

Alexandru Aurelian Andy Alexandrescu, fostul consilierul juridic in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) a fost declarat incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate dupa ce ar fi detinut simultan mai multe functii. continuă pe Adevărul

ANI: Consilier juridic ANAF, incompatibil.

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta starii de incompatibilitate in cazul lui ALEXANDRESCU ALEXANDRU AURELIAN ANDY, intrucat, in exercitarea functiei publice de executie de consilier juridic in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Directia Generala Juridica, si, respectiv, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului Dambovita, a detinut, concomitent, si calitatile de asociat unic si administrator al Societatii Profesionale TEMPUS LEGIS .

Fostul presedinte al ANOFM Silviu Bian, declarat incompatibil

Silviu Bian, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca ANOFM) a fost declarat incompatibil dupa ce ar fi detinut, simultan, mai multe functii.

Comisar din Garda Nationala de Mediu, declarat incompatibil.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Gheorghe Ratiu, comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu Comisariatul Regional Cluj, este incompatibil intrucat, in perioada 17 august 2010 13 decembrie 2012, a detinut simultan cu functia de comisar si calitatea de administrator membru in Consiliul de administratie in cadrul Regiei Autonome Ocolul Silvic Bratcuta. Astfel, Gheorghe Ratiu a incalcat dispozitiile art. 94, alin. 2), lit. c) din Legea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )