Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fost deputat, condamnat la un an cu suspendare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost deputat, condamnat la un an cu suspendare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Stefan Buciuta, deputat din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, a fost gasit vinovat de conflict de interese si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, aceasta obtinand astfel venituri de aproape 60. 000 de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Fost deputat, condamnat la inchisoare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Deputatul din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, Stefan Buciuta, a fost gasit vinovat de conflict de interese si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, informeaza Mediafax.

Catalin Ivan a fost suspendat din PSD pentru 12 luni

Conducerea PSD sector 1 Bucuresti a decis, marti, suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

UPDATE Directorul general al Radiocom (SNR), Gabriel Grecu, a fost revocat din functie pentru intarzierea procesului de trecere la televiziunea digitala terestra

Consiliul de Administratie al Radiocom SNR) l-a revocat din functie pe directorul general al companiei, Gabriel Grecu, din cauza ratarii unor obiective de performanta, intarzierii procesului de implementare a televiziunii digitale si nerespectarii unor hotarari ale MSI cu privire la acest proiect, informeaza Mediafax citand surse din SNR. Actionarul unic al SNR este Ministerul pentru Societatea Informationala MSI). Contactati de HotNews. ro, oficialii MSI au confirmat faptul ca Gabriel Grecu a fost revocat de la conducerea SNR de catre Consiliul de Administratie al companiei de stat. UPDATE MSI pentru HotNews. ro: Dupa obtinerea tuturor aprobarilor necesare, SNR va relansa in cel mai scurt timp posibil procedura de achizitie pentru implementarea televiziunii digitale terestre in Romania.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata pentru a noua oara de Liga Studentilor

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi a fost data in judecata de Liga Studentilor pentru a noua oara, pe motiv ca au fost introduse criterii discriminatorii pentru studentii care vor sa ocupe functia de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )