Libnet.ro
UNICEF

26 Iun.

Fost director CNADNR, reclamat de ANI la DNA, pentru coruptie

România Liberă România Liberă,
Fost director CNADNR, reclamat de ANI la DNA, pentru coruptie

Un fost director din cadrul CNADNR s-a aflat in conflict de interese, dupa ce a semnat, din partea CNADNR, un contract cu o firma care ii apartinea fratelui sau, conform unui comunicat al Agentiei Nationale de Integritate ANI). Totodata, ANI a sesizat DNA pentru posibile infractiuni de coruptie. continuă pe România Liberă

Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA pentru conflict de interese si fapte de coruptie

Razvan Emil Teodorescu, fost director in CNADNR, a intrat in atentia Agentiei Nationale de Integritate si a procurilor anticoruptie pentru conflict de interese si fapte de coruptie. Teodorescu este acuzat ca a semnat documente privind lucrari de marcaje rutiere cu o firma a fratelui acestuia si ar fi folosit informatiile detinute pentru a sprijini societatea.

Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA pentru conflict de interese si fapte de coruptie

ANI cere DNA sa il cerceteze pe Razvan Emil Teodorescu, fost director in CNADNR, pentru conflict de interese si fapte de coruptie, intrucat a semnat documente privind lucrari de marcaje rutiere cu o firma a fratelui acestuia si ar fi folosit.

Primar din Hunedoara, saltat de DNA pentru coruptie

Perchezitii de amploare, luni, la Primaria din Gheorgheni, judetul Harghita. Primarul orasului a fost saltat de procurorii DNA si dus la primarie, unde au loc perchezitii intr-un dosar de coruptie. Procorurii.

Fost director din CNADNR, acuzat ca a semnat un contract de 27 milioane lei cu firma fratelui sau

Un fost director din CNADNR este acuzat de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate ca, folosindu-se de functia pe care o detinea in institutie, a semnat un contract din bani publici de 27 milioane de lei cu firma la care fratele sau era actionar si administrator.

Florentin Lungu, primarul suspendat al orasului Nehoiu, a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Primarul suspendat al orasului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, informeaza Mediafax. Lungu se afla in prezent in arest la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 26 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )