Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un fost director IT in Ministerul Justitiei, urmarit penal de DNA, in dosarul lei Fenechiu, sub acuzatia ca a luat mita 239.000 euro

Hotnews Hotnews,
 Un fost director IT in Ministerul Justitiei, urmarit penal de DNA, in dosarul lei Fenechiu, sub acuzatia ca a luat mita 239.000 euro

Ion Krech, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Ministerului Justitiei, este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie sub suspiciunea de luare de mita in dosarul in care Relu Fenechiu a fost pus joi sub urmarire penala. La data comiterii faptelor de care il acuza procurorii, Krech era membru in comisia de licitatii. continuă pe Hotnews

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este urmarit penal pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, este urmarit penal pentru luare de mita, el fiind suspectat ca a primit suma de 239. 000 de euro de la reprezentantii unei firme de software, informeaza un comunicat al DNA.

Relu Fenechiu, urmarit penal pentru trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 15:55 Fostul director in cadrul Ministerului Justitiei Ion Krech, urmarit penal pentru luare de mita Ion Krech, fost director al Directiei Tehnologia Informatiei din cadrul Ministerului Justitiei si membru in comisia de licitatie, a fost pus sub urmarire penala pentru luare de mita in acelasi dosar in care este cercetat si Relu Fenechiu, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA. *ACTUALIZARE 13:18 Procurorii din cadrul DNA Ploiesti au dispus extinderea urmaririi penale fata de Relu Fenechiu pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, in forma continuata, si spalare de bani, fapte savarsite in perioada in care era deputat, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA.

DNA: Fostul director IT din Ministerul JUSTITIEI este retinut pentru o MITA de 239.000 de euro

Ion Krech, fost director IT in Ministerul Justitiei, a fost retinut joi dupa-amiaza de procurorii DNA Ploiesti intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

Hotelul Trimf va fi transformat in sediu de institutii publice. DNA si Ministerul Justitiei, printre potentialii chiriasi

Hotelul Triumf din Bucuresti, aflat in patrimoniul Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS) va fi transformat in cladire de birouri pentru a fi folosit ca sediu de institutiile publice, printre potentialii chiriasi aflandu-se Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Ministerul Justitiei, scrie Profit. ro.

Descoperire socanta! Un fost director de teatru si sotia sa, gasiti morti intr-o fantana

Caz socant in Republica Moldova. Un fost director al teatrului din Cahul si sotia lui au fost gasiti morti in fantana din curtea casei, dupa ce fiica lor i-a dat disparuti.

Relu Fenechiu, urmarit penal pentru trafic de influenta si spalare de bani

ACTUALIZARE 13:18 Procurorii din cadrul DNA Ploiesti au dispus extinderea urmaririi penale fata de Relu Fenechiu pentru savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, in forma continuata, si spalare de bani, fapte savarsite in perioada in care era deputat, informeaza un comunicat publicat pe site-ul DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )