Libnet.ro
UNICEF

10:30

De ce a fost eliberat barbatul din Iasi care a violat de trei ori aceeasi femeie

Antena3 Antena3,
De ce a fost eliberat barbatul din Iasi care a violat de trei ori aceeasi femeie

Judecatorii considerasera ca in cazul ieseanului care a violat o batrana, la mai putin de 24 de ore dupa eliberare, scopul educativ al pedepsei a fost atins, scrie Ziarul de. continuă pe Antena3

Fiul lui Muammar Gaddafi ar fi fost eliberat si ar urma sa ajunga in Moscova (VIDEO)

Fiul lui Muammar Gaddafi, Saif al-Islam, ar fi fost eliberat din arestul la domiciliu si ar urma sa plecein Rusia, informeaza site-ul mondafrique. com, citat de RT. Al-Islam, care a fost tinut.

Sfarsit cumplit pentru un sofer de ambulanta din Iasi. A murit in bratele colegilor sai

Un sofer de ambulanta din Iasi a murit in bratele colegilor sai, dupa un accident terifiant. Ion se intorcea cu sotia lui, de la o nunta. Chiar inainte sa ajunga acasa, masina lor a.

Judecatorul care a dispus extradarea in Canada a Anei Maria Nedelcu a fost eliberat din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul prin care il elibereaza din functie, in urma demisiei, pe judecatorul Adrian Viorel Podar, de la Curtea de Apel Bucuresti, cel care a dispus,.

Iubita lui l-a sarutat pe gat pana i-a lasat aceasta urma. Ce s-a intamplat cu barbatul din imagine cateva ore mai tarziu i-a socat pana si pe medici

Un adolescent a murit dupa ce iubita lui i-a lasat un semn pe gat. Muscatura iubirii este populara printre tineri, care poarta cu mandrie vanataile lasate de partenerii lor, in general in zona gatului, scrie www. click. ro.

Sute de mii de refugiati vor fi expulzati din Germania in urmatorii trei ani

Sute de mii de refugiati vor fi expulzati din Germania in urmatorii trei ani, preconizeaza Ministrul de finante al landului Bavaria, Markus Soder. Chiar si cu cele mai bune intentii, nu va fi.

Sute de mii de refugiati, expulzati din Germania in urmatorii trei ani

Sute de mii de refugiati vor fi expulzati din Germania in urmatorii trei ani, preconizeaza Ministrul de finante al landului Bavaria, Markus Soder.

Complet DEZBRACATA, o tanara a fost data afara din casa, chiar de sotia iubitului ei (VIDEO)

O femeie a fost umilita dupa ce a ales sa petreaca clipe romantice alaturi de un barbat casatorit. Sotia acesta a ajuns mai devreme de la munca si i-a gpsit pe cei doi dezbracati pe canapea, potrivit Daily.

Radu Banciu: Botswana este tara din lume care investeste cel mai mult in invatamant. Atentie pentru politicieni de unde ar putea sa vina modelul in Romania! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre statul african Botswana care, sustine acesta, ar putea fi un model pentru tara noastra. Boswana este este.

Ce se intampla cu tinerii din Cluj care au batut cu bestialitate un baiat de 18 ani

Judecatorii clujeni i-au audiat pe cei doi tineri de 17 ani, care si-au batut cu bestialitate un prieten. Magistrati de la Tribunalul Cluj nu s-au lasat induplecati de promisiunile celor doi tineri ca se.

Cercetatorii au descoperit prima bacterie din SUA care poarta gene ce o fac rezistenta la antibiotice considerate ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor

Cercetatori din New Jersey afirma, luni, ca au depistat in SUA probabil prima tulpina de bacterie E. Coli rezistenta la doua tipuri de antibiotice considerate in prezent drept ultima linie de aparare impotriva superbacteriilor, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2541 seconds )