Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fost fotbalist din Premier League, arestat intr-o ancheta legata de mafia pariurilor sportive

Antena3 Antena3,
Fost fotbalist din Premier League, arestat intr-o ancheta legata de mafia pariurilor sportive

Sase persoane au fost arestate in Marea Britanie, fiind suspectate ca fac parte dintr-o retea internationala specializata in trucarea meciurilor de fotbal. Printre suspectii retinuti se numara si Delroy. continuă pe Antena3

Rotariu in atentia marilor cluburi din Premier League

Dorin Rotariu, tanara speranta a clubului Dinamo, a intrat deja in atentia marilor cluburi din prima liga engleza si in viitorul apropiat ar putea face trecerea in Premier League.

Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator in urma condamnarii pentru frauda fiscala

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator, pentru relateaza Corriere della Sera. Acesta are de ispasit un an de inchisoare in dosarul Mediaset, pentru frauda fiscala. Cu putin.

Silvio Berlusconi a fost exclus din Senatul italian: Este zi de doliu pentru lege, pentru drept, pentru democratie

50 - Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator. Este o zi de doliu pentru lege, pentru drept, pentru democratie. Magistratura comunista a deschis.

Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator in urma condamnarii in dosarul Mediaset

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost demis din functia de senator, pentru relateaza Corriere della Sera. Acesta are de ispasit un an de inchisoare in dosarul Mediaset, pentru frauda fiscala. Cu putin.

Berlusconi a fost exclus din Senat: Este zi de doliu in Italia.

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost exclus din politica, miercuri, dupa votul Senatul din Pensinsula. Inainte de vot, Berlusconi a declarat ca miercuri este zi de doliu in Italia pentru lege, pentru drept si pentru democratie, dar si ca fortele de stanga au acaparat puterea. Citeste si: Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie publica Vad ca este o zi emotionanta nu doar pentru mine, ci si pentru voi, le-a spus Berlusconi .

Traian Berbeceanu a fost eliberat din inchisoare.Am incredere in justitie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Alba, a fost eliberat din inchisoare. Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au admis recursul lui Traian Berbeceanu impotriva .

Un fost fotbalist sustine ca baiatul sau a fost agresat de fiul lui Zgonea.

Fostul fotbalist Ion Sburlea sustine ca mai multi adolescenti, printre care si fiul presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, i-ar fi agresat fiul, la randul sau, Zgonea calificand scandalul drept fabricat si facand publica o discutie din care rezulta ca baiatul sau a fost cel amenintat. Sburlea a depus, luni seara, o plangere penala impotriva mai multor tineri care l-ar fi agresat pe fiul sau, pe fondul unui conflict. Potrivit fostului jucator care activat la echipe printre care .

Fotbalist din TOP 5 mondial: Nu am nevoie de Balonul de Aur, se stie ca sunt cel mai bun.

Atacantul suedez al echipei Paris Saint-Germain, Zlatan Ibrahimovici, a declarat, miercuri seara, dupa victoria din meciul cu Olympiakos Pireu, scor 2-1, ca nu are nevoie de Balonul de Aur, deoarece se stie ca el este cel mai bun fotbalist, potrivit Mediafax. Intrebat despre Balonul de Aur, unde se afla printre favoriti alaturi de Cristiano Ronaldo si Franck Ribery, Ibrahimovici a spus: Sunt unii pentru care acest trofeu este important, mie nu-mi pasa. Nu am nevoie de acest trofeu, se stie ca .

Silvio Berlusconi a fost exclus din Parlament. Este zi de doliu in Italia

50 - Senatul italian a aprobat miercuri excluderea lui Silvio Berlusconi din Parlament, dupa ce fostul premier a fost condamnat definitiv la inchisoare pentru frauda fiscala, in dosarul Mediaset.

Traian Berbeceanu a fost eliberat din arest

Comisarul Traian Berbeceanu a parasit, ieri, arestul Politiei Capitalei, dupa ce instanta suprema a stabilit definitiv ca acesta poate fi cercetat in stare de libertate, si a declarat ca se va ocupa de pregatirea apararii si ca are incredere in ministrul Internelor, dar si in Justitia din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )