Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost gasit mort la VOLAN! Politia este in ALERTA

B1 B1,
A fost gasit mort la VOLAN! Politia este in ALERTA

Moarte suspecta in Buzau! Un sofer a fost gasit mort pe soseaua de centura a orasului. Barbatul avea in jur de 52 de ani. Soferul a fost gasit de un echipaj al politiei locale. Initial, acestia,. continuă pe B1

A fost gasit mort pe un camp de langa Brasov. Omul a fost omorat in bataie de doi hoti

Un barbat in varsta de 46 de ani de ani a fost gasit mort de catre fiul sau, pe un camp din apropierea localitatii Teliu, judetul Brasov. Politistii au stabilit ca brasoveanul a fost omorat de doi.

Descoperire macabra langa un bloc din Onesti. Un barbat a fost gasit mort

Un barbat de 48 de ani, din judetul Bacau, a fost gasit mort, marti seara, langa panoul electric al unui bloc de locuinte din municipiul Onesti, dupa ce s-ar fi electrocutat. Politia a deschis o ancheta.

FOTO Descoperire sinistra la Craiova. Unde a fost gasit, abia dupa doua zile, piciorul unei femei omorate intr-un accident rutier

O fetita de numai 12 ani a gasit din intamplare piciorul unei femei ucise intr-un accident rutier in seara zilei de duminica, 15 iulie.

Descoperire socanta in Craiova. Piciorul unei femei lovite de masina a fost gasit pe acoperisul unei case

Doua zile au cautat anchetatorii piciorul unei victime dintr-un accident rutier petrecut in cartierul Mofleni din Craiova. Marti l-au gasit pe acoperisul unei case. Potrivit anchetatorilor, un barbat a lovit o.

Descoperire socanta. Un sicriu a fost gasit pe marginea drumului

Descoperire incredibila facuta de reporterii Antena 3 pe drumul national 67. in timpul documentarii unui material, au gasit resturi dintr-un sicriu si mai multe oase pe marginea soselei. Chiar la doi pasi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )