Libnet.ro
UNICEF

15:00

A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata

Playtech Playtech,
A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata

Poate cea mai inedita varianta a Apple Watch este una care poarta semnatura lui Vladimir Putin. Pretul este, desigur, pe masura. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa aproximativ 3. 000 de dolari. Pe langa semnatura lui Vladimir Putin, designul ceasului mai include si skyline-ul Rusiei, precum si [] A fost lansat smartwatch-ul inspirat de Vladimir Putin: cat costa si cum arata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Putin watch-ul, lansat in Rusia. Cum arata smartwatch-ul inspirat de liderul rus

Un nou smartwatch cu semnatura presedintelui rus, Vladimir Putin, si cu skyline-ul Rusiei a fost lansat pe piata. Bijuteria costa aproape 3. 000 de dolari.

Putin watch-ul, ceasul inteligent inspirat de Vladimir Putin. Vezi cat costa si cum arata

Un smartwatch cu semnatura liderului rus a fost lansat pe piata, informeaza pagina electronica a CNN. Ceasul a fost produs de Caviar Perna Penna, o companie de bijuterii ruso-italiana, si costa 197. 000 de ruble.

Avertismentul lui Porosenko: Vladimir Putin vrea toata Europa

Presedintele rus, Vladimir Putin, vrea sa ocupe intreaga Europa, avertizeaza omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, apreciind ca urmatoarele tinte ale Rusiei ar putea fi tarile baltice si Finlanda,.

A fost lansat primul trailer pentru The Hateful Eight, filmul dupa care Quentin Tarantino vrea sa se retraga VIDEO

A fost lansat primul trailer oficial al westernului The Hateful Eight, cel de-al zecelea film din cariera cinematografica a apreciatului regizor Quentin Tarantino.

Presedintele ucrainean: Vladimir Putin vrea toata Europa

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, il acuza pe liderul de la Kremlin ca vrea toata Europa, solicitand totodata si crearea unei forte de mentinere a pacii in estul separatist prorus al Ucrainei. Putin.

A fost lansat Catalogul IKEA pe 2016 - accentul este pus pe stilul de viata in bucatarie

IKEA Romania a lansat Catalogul IKEA 2016. in perioada 17 august 6 septembrie, 930. 000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi. Noul catalog are 328 de pagini si se inspira din bucuria meselor impreuna, reflectand tema de anul acesta: Gesturile mici conteaza. Este vorba despre momentele marunte, magice, din jurul bucatariei si nu numai. Despre gesturile mici dar pline de semnificatie pe care le facem pentru cei dragi, fara un motiv anume. Bucatariile se afla in prim-plan Daca in trecut bucataria juca rolul traditional al camerei pentru gatit, astazi indeplineste mai multe functii. Este un spatiu in care ne adunam alaturi de familie si prieteni, acolo unde copiii isi fac uneori temele, hobby-urile prind viata si unde ne intalnim sa ne bucuram de momentele speciale petrecute impreuna in fiecare zi. Noul catalog cuprinde idei variate pentru personalizarea si organizarea bucatariei de exemplu, sinele de perete si rafturile deschise transforma o bucatarie mica intr-o bucatarie incapatoare prin folosirea fiecarui centimetru, pana la tavan .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )