Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fost ministru croat, inculpat pentru crime de razboi la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
Fost ministru croat, inculpat pentru crime de razboi la sfarsitul celui de al Doilea Razboi Mondial

Josip Boljkovaci, un fost oficial al serviciilor de informatii iugoslave si fost ministru croat de Interne, a fost inculpat, marti, de justitia croata pentru executia a 21 de civili suspectati de colaborare cu. continuă pe B1

Un fost ministru croat, inculpat pentru crime de razboi in al Doilea Razboi Mondial.

Un fost oficial al serviciilor de informatii iugoslave si fost ministru croat de Interne, Josip Boljkovaci, in varsta de 93 de ani, a fost inculpat marti de justitia croata pentru executia la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial a 21 de civili suspectati de colaborare cu regimul pronazist, transmite Mediafax. Este vorba de prima inculpare din Croatia pentru acest tip de infractiune, relateaza AFP. Boljkovaci este acuzat ca a ordonat condamnarea la inchisoare si executia a 21 de civili .

Bangladesh: Abdul Kader Mullah primeste pedeapsa cu moartea pentru crime de razboi

Curtea Suprema din Bangladesh a respins recursul unui lider islamist facut de acesta contra mandatului sau de inchisoare pentru crime de razboi si condamnat la moarte, au anuntat marti autoritatile din tara asiatica.

Croatia: Un fost ministru in varsta de 93 de ani a fost acuzat pentru crimele comise in cel de-al Doilea Razboi Mondial

Un fost sef al serviciilor secrete iugoslave si fost ministru de interne croat, Josip Boljkovac, in varsta de 93 de ani, a fost acuzat marti de catre procurorii din Croatia pentru uciderea a 21 de civili suspectati de colaborare cu regimul pro-nazist, la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, anunta AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )