Libnet.ro
UNICEF

08:00

De ce a fost plasata sub control judiciar directoarea de la Gradinita groazei. Motivarea instantei

România Liberă România Liberă,
De ce a fost plasata sub control judiciar directoarea de la Gradinita groazei. Motivarea instantei

Alina Ioana Neagu, directoarea Gradinitei din cartierul bucurestean Cotroceni surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce ii brusca pe copiii aflati in grija, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile. Magistratul arata ca nu s-a dovedit caracterul continuu al relelor tratamente aplicate minorilor. continuă pe România Liberă

De ce a fost plasata sub control judiciar directoarea de la gradinita groazei. Motivarea instantei

Alina Ioana Neagu, directoarea gradinitei din cartierul bucurestean Cotroceni surprinsa de camerele de supraveghere in timp ce ii brusca pe copiii aflati in grija, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile. Magistratul arata ca nu s-a dovedit caracterul continuu al relelor tratamente aplicate minorilor.

VIDEO MOTIVARE Directoarea de la gradinita groazei nu a fost arestata pentru ca nu este un pericol. Parintii, responsabili de ce s-a intamplat cu copiii

Directoarea de la gradinita groazei din Cotroceni nu a fost arestata preventiv pentru ca ea nu mai poate comite infractiunea de rele tratamente aplicate minorului deoarece gradinita a fost inchisa pe 28 martie, arata judecatorul care a lasat-o in libertate, care adauga in motivarea deciziei sale ca parintii sunt direct responsabili pentru ce s-a intamplat cu cei mici pentru ca i-au dus la o gradinita care nu are autorizatie.

Motivarea instantei in cazul directoarei batause: Parintii stiau ca gradinita nu are acreditare, deci sunt direct responsabili (VIDEO)

Instanta a motivat decizia de a o plasa sub control judiciar pe directoarea gradinitei Flipper din Bucuresti, Ioana Neagu, prin faptul ca aceasta nu are antecedente si parintii au si ei partea lor de vina,.

VIDEO Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Ce reguli impuse de instanta trebuie sa respecte cu sfintenie primarul Craiovei

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a primarului Craiovei. Lia Olguta Vasilescu a fost plasata in arest la domiciliu 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

STENOGRAME Cum a fost prins deputatul PNL care intervenea la medicul legist pentru un sofer baut. O mie de euro nu-s din drum!

Deputatul PNL Lucian Ciubotaru a fost trimis in judecata, miercuri, 23 martie, sub control judiciar pe cautiune pentru complicitate la trafic de influenta. Alaturi de parlamentar a fost trimis in judecata si un medic legist din cadrul Serviciului de Medicina Legala Bacau, sub acuzatia de trafic de influenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )