Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un fost primar condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie. Edilul a fost prins incasand banii Uniunii Europene pe proiecte fictive

Adevărul Adevărul,
Un fost primar condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie. Edilul a fost prins incasand banii Uniunii Europene pe proiecte fictive

Fostul primar din localitatea botosaneana Vorniceni, a fost condamnat la doi ani de inchisoare. Edilul a fost prins de procurorii DNA ca derula proiecte fictive pentru care incasa banii Uniunii Europene. Primarul botosanean se afla in complicitate cu persoane din alte judete. continuă pe Adevărul

Preot din Satu Mare, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. imbracat in sutana, Ioan Boja insela credinciosii

Un preot greco-catolic din localitatea Culciu Mare a fost condamnat intr-un dosar de inselaciune la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare. Pe numele preotului insa au fost depuse, de-a lungul timpului, mai multe plangeri pentru camatarie si inselaciune.

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat definitiv de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu executare. Magistratul a fost judecat pentru ca a primit 3. 000 de lei pentru a scapa de inchisoare un barbat.

Judecatorul prahovean Petre Podea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru coruptie

ICCJ l-a condamnat definitiv pe judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita. Judecatorul Petre Podea a fost gasit vinovat de trafic de influenta.

Medic si fost consilier local in Aiud, judecat pentru trafic de minori, condamnat la 5 ani si 8 luni cu executare

Medicul Molnar Geza, fost consilier local in Aiud, a fost condamnat, joi, de Tribunalul Alba, la 5 ani si 8 luni de inchisoare cu executare, pentru trafic de minori. De asemenea, Barlut Loredana Gabriela, inculpata in acelasi dosar, a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Trei ani de inchisoare pentru un islamist olandez revenit din Siria

O instanta din Olanda l-a condamnat la trei ani de inchisoare pe un islamist olandez care a revenit din Siria, achitand-o insa pe sotia acestuia, scrie AFP. Este prima data cand un islamist.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

O regiune din Antarctica pierde la fiecare doi ani o cantitate de gheata echivalenta cu greutatea Everestului

Topirea ghetarilor s-a triplat in ultimul deceniu intr-o anumita regiune din Antarctica. Aceasta pierde la fiecare doi ani o cantitate de gheata echivalenta cu greutatea Everestului, se afirma intr-un studiu.

Un magistrat de la Tribunalul Prahova, condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie

Judecatorul Petre Podea, de la Tribunalul Prahova, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, pentru ca a acceptat sa primeasca 3. 000 de lei de la un om de afaceri, ca sa intervina la un magistrat care sa dispuna liberarea conditionata a unei persoane, este decizia inaltei Curti, conform Mediafax.

Fostul inspector scolar Sorin Joanta, condamnat la 3 ani cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Sorin Joanta, fost inspector scolar pentru disciplina religie in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu si fost presedinte al comisiei de bacalaureat din Centrul zonal de evaluare Sibiu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva, ea fiind atacata in apel.

Fost primar al Mangaliei, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Constanta l-au trimis astazi in judecata, in stare de libertate, pe fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac PSD), acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese, ambele in forma continuata, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la aproximativ 438. 000 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )