Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost primar condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Fost primar condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu

Fostul primar al comunei prahovene Manesti, Nicolae Grigore, trimis in judecata de procurorii DNA, a fost condamnat la o pedeapsa de patru ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de abuz. continuă pe Antena3

VIDEO Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, decizia e definitiva

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare cu executare, anunta Agerpres. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. In schimb, a fost majorata suma confiscata de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei in prima instanta, la 327 mii de lei.

Miron Mitrea, condamnat la doi ani de iNCHISOARE cu EXECUTARE pentru luare de mita

Update 13. 00 - Miron Mitrea a fost condamnat definitiv, joi, la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita, iar Irina Jianu a primit o pedeapsa de cinci luni de inchisoare cu executare, pentru dare de.

UPDATE. CINCI ANI de inchisoare cu executare pentru Monica Iacob Ridzi. Sentinta este DEFINITIVA

Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare. Fostul ministru al Tineretului si Sportului a fost condamnata definitv, luni, de ICCJ, la cinci ani de inchisoare cu.

VIDEO. Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita. Irina Jianu, cinci luni cu executare

Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in timp ce Irina Jianu a primit cinci luni de inchisoare, tot cu executare. Decizia luata de instanta este definitiva.

UPDATE Monica Iacob Ridzi a fost condamnata la cinci ani de inchisoare cu executare, sentinta e definitiva

Fostul ministru al Tineretului si Sportului Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitv, luni, de Inalta Curte, la 5 ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului, iar fosta ei consiliera Ioana Varsta a primit o pedeapsa tot de 5 ani, potrivit Mediafax. 10: Monica Iacob Ridzi s-a predat la Politia judeteana Cluj.

Mama ucigasului platit care a omorat-o pe sotia avocatului Victor Teodorescu a fost condamnata la 10 ani de inchisoare

Jolan Pulca, mama lui Erwin Presmereanu, a fost condamnata de Curtea de Apel Brasov, la zece ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, intr-un dosar de fraude informatice de peste un milion de euro, in care sunt judecate 36 de persoane, scrie Mediafax.

Sechestru pe averea fostilor patroni ai Clubului Extensiv Craiova. Nicu si Eugen Mihailescu, condamnati la inchiosare cu executare pentru returnari ilegale de TVA

Fratii Nicu si Eugen Mihailescu, fostii patroni ai Clubului Extensiv Craiova, au fost condamnati pe data de 17 martie 2014 la patru ani de inchisoare cu executare pentru returnari ilegale de TVA.

Alecsandra Dragoi, fotografa stabilita in Londra care arata intregii lumi prin poze frumusetile Romaniei: Asa imi linistesc dorul, dupa o plecare de patru ani

E tanara, frumoasa si talentata si a reusit prin pasiunea pentru fotografie sa le arate strainilor cat de frumoasa este Romania. Adevarul va prezinta povestea Alecsandrei Dragoi, o ieseanca hotarata sa promoveze frumusetile tarii noastre in strainatate.

Alecsandra Dragoi, ieseanca stabilita in Londra care arata intregii lumi prin poze frumusetile Romaniei: Asa imi linistesc dorul, dupa o plecare de patru ani

E tanara, frumoasa si talentata si a reusit prin pasiunea pentru fotografie sa le arate strainilor cat de frumoasa este Romania. Adevarul va prezinta povestea Alecsandrei Dragoi, o ieseanca hotarata sa promoveze frumusetile tarii noastre in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )