Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fost primar al Mangaliei, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost primar al Mangaliei, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Constanta l-au trimis astazi in judecata, in stare de libertate, pe fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac PSD), acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese, ambele in forma continuata, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la aproximativ 438. 000 lei. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul primar din Mangalia, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar al orasului Mangalia a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu si conflict de interese, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA). Alaturi de el a fost trimis in judecata si un avocat, pentru complicitate la infractiuni. DNA estimeaza ca prejudiciul creat de primar se ridica la peste 437. 000 de lei.

Fostul primar al Mangaliei, Mihai Claudiu Tusac, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Fostul primar al municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu si conflict de interese, ambele in forma continuata. impreuna cu fostul edil va fi judecat si un avocat din cadrul Baroului Tulcea.

Fostul primar din Mangalia Claudiu Tusac, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Fostul primar al orasului Mangalia Claudiu Tusac a fost trimis in judecata de procurorii DNA, pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Potrivit rechizitoriului, intre 2010 si 2012, cand era primar, Tusac.

Un fost consilier APIA a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au trimis in judecata mai multe persoane, printre care si fosti angajati APIA. Ei racolau persoane fara adapost, pe care ii facea fermieri in acte. Ulterior, prin falsificarea unor documente, persoanele respective primeau ilegal fonduri.

Deputatul Catalin Teodorescu, pus sub control judiciar, pentru abuz in serviciu

Deputatul PDL Catalin Teodorescu a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit B1 TV.

VIDEO. Deputatul Catalin Teodorescu, pus sub control judiciar pentru abuz in serviciu

Deputatul PDL Catalin Teodorescu a fost audiat la Directia Nationala Anticoruptie, potrivit B1 TV.

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata pentru proxenetism, dupa ce a ajutat doua surori sa se prostitueze

Un tanar din Husi a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, sub acuzatia de proxenetism. Robert Croitoru 19 ani) este acuzat ca a ajutat doua surori din Husi, una dintre ele minore, sa practice prostitutia.

Sefii Politiei bistritene cercetati pentru abuz in serviciu raman dupa gratii. Judecatorii au respins arestul la domiciliu

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au respins contestatia la arestarea preventiva a aparatorilor celor trei sefi ai Politiei bistritene, inspectorul sef Ovidiu Muresan, seful Politiei Rutiere Roberto Hasnas si seful Politiei Nasaud Leon Closca. Cei trei vor mai ramane dupa gratii trei saptamani pana al finalizarea termenului. Avocatii celor trei au cerut ca arestul preventiv ca fie inlocuit cu arest la domiciliu.

Cinci persoane, intre care 2 consilieri APIA, trimise in judecata pentru inselaciune cu fonduri UE

Cinci persoane, intre care doi consilieri APIA din judetul Constanta, au fost trimise in judecata, in stare de arest preventiv, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dupa ce ar fi obtinut ilegal fonduri europene folosind documente falsificate, prejudiciul cauzat APIA ridicandu-se la aproape 715. 000 euro, potrivit unui comunicat emis de DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )