Libnet.ro
UNICEF

23:00

Au fost retinuti dupa o bataie cu bate si lopeti. O politista ar fi fost agresata de scandalagii

Antena3 Antena3,
Au fost retinuti dupa o bataie cu bate si lopeti. O politista ar fi fost agresata de scandalagii

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi au intocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, lovire si alte violente si ultraj, dupa ce membrii a doua familii vecine din comuna. continuă pe Antena3

Patru barbati din Iasi au fost retinuti dupa ce si-au batut vecinii si l-au amenintat cu moartea pe seful de post

Patru persoane din comuna Holboca au fost retinute in cursul zilei de sambata, dupa ce si-ar fi batut vecinii, ar fi amenintat cu moartea seful de post din localitate si ar fi batut o politista care a incercat sa aplaneze conflictul, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

Accident grav in judetul Dolj. Un om a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce TIR-ul in care se aflau s-a rasturnat

Un cetatean din Bosnia a murit, iar un altul a fost ranit, dupa ce TIR-ul in care se aflau s-a rasturnat, joi dimineata, pe o teava de gaze, pe DE 70, in localitatea Bradesti, din judetul.

Dosarul de coruptie Diplome de licenta fara studii: Sase oameni au fost retinuti, iar alti noua au fost pusi sub control judiciar. Mita ridicata de procurori, 350.000 de euro

Sase persoane au fost retinute si urmeza sa fie prezentate instantei, cu propunerea de arestare preventiva, iar alte noua au fost puse sub control judiciar, ca urmare a perchezitiilor la doua universitati, in dosarul Diplome de licenta fara studii, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

Presupusi teroristi, care ar fi planuit atacuri la Sankt Petersburg, au fost retinuti

Sapte persoane au fost retinute, in Rusia, pe motiv ca ar fi planificat atacuri teroriste asupra sistemului de transport feroviar si in alte locuri aglomerate din Sankt Petersburg.

Accident ingrozitor intr-un parc de distractii din Ohio. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un carusel s-a rupt

Voia buna s-a transformat intr-un cosmar. O persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite grav dupa ce o parte a unui carusel dintr-un parc de distractii din Ohio s-a rupt. Oamenii care sta.

Accident ingrozitor intr-un parc de distractii din Ohio. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un carusel s-a rupt (VIDEO)

Voia buna s-a transformat intr-un cosmar. O persoana si-a pierdut viata si alte sapte au fost ranite grav dupa ce o parte a unui carusel dintr-un parc de distractii din Ohio s-a rupt. Oamenii care sta.

Doi tineri au fost spitalizati, dupa un posibil atac cu acid in estul Londrei

Autoritatile britanice au anuntat ca doi adolescenti au ajuns intr-un spital londonez, dupa ce au fost vizati intr-un posibil atac cu acid din cartierul Bethnal Green, situat in estul Londrei, transmite BBC, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )