Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fost sef al ONT Carpati, trimis in judecata pentru uz de fals si inselaciune

Hotnews Hotnews,
 Fost sef al ONT Carpati, trimis in judecata pentru uz de fals si inselaciune

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti PCAB) l-au trimis in judecata pe Thoma Emilios - cetatean cipriot, fost presedinte al Consiliului de Administratia al SC ONT Carpati SA, pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si inselaciune, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Un medic biolog de la Spitalul Judetean din Arad a fost trimis in judecata pentru 129 infractiuni de inselaciune

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Arad au decis trimiterea in judecata a medicului biolog Adela Marcu, de la Spitalul Clinic Judetean Arad - Sectia TBC, informeaza Agerpres,.

Fostul sef al CARE-EXIM, judecat pentru cheltuieli nejustificate de 170.000 de euro

Fostul presedinte al CARE-EXIM Romania, Radu Francu, a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat ca a folosit ilegal din bugetul companiei de asigurari a statului suma de 769. 659 de lei, pentru sejururi petrecute de el, ori de apropiati, in locatii exotice.

Un american vrea sa dea statul in judecata pentru ca nu se poate casatori cu laptopul sau

Un cetatean american vrea sa dea statul Utah in judecata dintr-un motiv extrem de ciudat. in ultimul timp, am avut parte de cateva stiri extrem de interesante din statul Utah. De fiecare data, a fost vorba despre pornografie, iar in cazul de fata nu avem de-a face cu o exceptie. Astfel, un american vrea sa [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )