Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nu a fost vorba despre incitare la ura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu a fost vorba despre incitare la ura

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat astazi ca in 30 ianuarie a fost la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru afirmatiile privind arborarea steagului secuiesc. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Tudose: Am fost la CNCD pentru afirmatiile privind arborarea steagului secuiesc. Nu a fost vorba despre incitare la ura

Fostul premier Mihai Tudose anunta pe Facebook ca in 30 ianuarie a fost la CNCD pentru afirmatiile privind arborarea steagului secuiesc, reia precizarea conform careiea nu a fost vorba despre incitare la ura si spune ca a fost o lectie din care a invatat ca e mai multa nevoie de rigurozitate si atentie in exprimarea publica.

Fostul premier Tudose isi cere scuze pentru afirmatiile referitoare la autonomia secuilor

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat joi ca s-a prezentat la Consiliul National pentru Combaterea D.

Mihai Tudose despre declaratia cu fluturarea secuilor pe steag: Imi cer scuze public fata de orice comunitate sau membrii unei minoritati care in urma declaratiei mele ce a lasat loc de interpretari de incitare la ura sau violenta s-au simtit lezati

Fostul premier Mihai Tudose si-a cerut scuze intr-o postare pe Facebook fata de membrii comunitatii maghiare dupa declaratia din 10 ianuarie de la Realitatea TV, cand a afirmat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo Tinutul Secuiesc - n. red. ), toti vor flutura langa steag. Tudose a mai spus ca pe 30 ianuarie a fost la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru a-si sustine punctul de vedere.

Tudose, despre afirmatiile privind arborarea steagului secuiesc: imi cer scuze public. A fost o lectie din care am invatat

Fostul premier Mihai Tudose a anuntat joi ca s-a prezentat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru a-si sustine punctul de vedere cu privire la declaratiile sale despre autonomia.

Victor Ponta, in fata judecatorilor de la Curtea Suprema: Fostul premier da explicatii privind anumite favorite solicitate de Sebastian Ghita

Fostul premier Victor Ponta s-a prezentat luni in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitiei pentru a fi audiat ca martor intr-unul din dosarele fostului deputat Sebastian.

Kelemen Hunor: Acceptam SCUZELE exprimate public de fostul premier Tudose

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat joi, intr-o postare pe Facebook, ca acceptascuzele prezentate de Mihai Tudose, dar isi exprima regretul ca niciun politician din opozitie nu s-a delimitat de af.

A murit Ion Ciubuc. Fostul premier al Republicii Moldova avea 74 de ani

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova din perioada anilor 1997 - 1999, Ion Ciubuc, s-a stins din viata luni, 29 ianuarie, la varsta de 74 de ani.

SOC in Romania! A fost RETINUT pentru PORNOGRAFIE INFANTILA! Este vorba despre ...

Gheorghe Bordeiu, fost profesor de istorie, a fost retinut marti de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pentru savarsirea infractiunilor de.

Din pacate, o VESTE TRISTA... Este vorba despre MIRABELA DAUER! Raoul a facut ANUNTUL de ultim moment

Mirabela Dauer a fost operata luni de urgenta din cauza unor probleme de rinichi care au dus la extirparea unui dintre organe. in urma unor analize, Mirabela Dauer a descoperit ca are o formatiune cancerige.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )