Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta sefa a ANRP, acuzata de abuz in serviciu, pusa sub control judiciar

Antena3 Antena3,
Fosta sefa a ANRP, acuzata de abuz in serviciu, pusa sub control judiciar

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, va fi cercetata sub control judiciar, ea fiind acuzata de abuz in serviciu, in dosarul privind aprobarea unor despagubiri pentru trei imobile, care au fost supraevaluate cu 75. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Se doreste impunerea ideii ca fosta sefa ANRP ar fi fost omul Elenei Udrea. in realitate, Udrea nici nu o cunoaste pe Dumitrean (FOTO)

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe contul sau de Facebook, cu privire la raportul aparut in presa despre neregulile de la ANRP. Udrea sustine ca o parte din presa doreste impunerea ideii ca fosta sefa a.

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, plasata sub control judiciar in dosarul lui Horia Georgescu

Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP, a fost plasata sub control judiciar de procurorii DNA in dosarul in care a fost chemat si Horia Georgescu, seful ANI, a fost retinut pentru 24 de ore. Ingrid Zaarour a fost.

Alina Bica, in arest la domiciliu in dosarul ANRP. Fosta sefa a DIICOT nu poate parasi arestul Politiei Capitalei

Alina Bica a obtinut din partea judecatorilor masura arestului la domiciliu in dosarul ANRP, in care fosta sefa a DIICOT a fost trimisa in judecata in calitate de membru al Autoritatii Nationale pentru.

Dosarul retrocedarilor. Fosta sefa a Comisiei de Stabilire a Despagubirilor, Ingrid Zaarour, nu a fost retinuta pentru ca are cancer

Fosta sefa a Comisiei de Stabilire a Despagubirilor, Ingrid Zarrour, a fost pusa control judiciar, in dosarul in care actualul sef al ANI, Horia Georgescu, a fost retinut, conform unor surse judiciare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )