Libnet.ro
UNICEF

23:00

Fosta sefa CNI, urmarita pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute

România Liberă România Liberă,
Fosta sefa CNI, urmarita pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale Directiei Nationale Anticoruptie obtinut de Mediafax. Ana Maria Topoliceanu apare in fotografiile de la Paris, alaturi de Elena Udrea si fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Trioul de la Paris, probleme penale. Fosta sefa a C.N.I., Ana Maria Topoliceanu, urmarita pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit.

inca o persoana cercetata in dosarul Gala Bute: Fosta sefa CNI mergea cu Udrea in excursii platite din mita

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, informeaza Mediafax.

Referat DNA. Fosta sefa CNI, fotografiata cu UDREA si BICA in excursie la Paris, a facut denunt. Excursia a fost platita din mita

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, a facut denunturi in dosarul Gala Bute, inclusiv impotriva Elenei Udrea. Topoliceanu a fost fotografiata impreuna cu Udrea si Bica la Paris. Banii pentru excursie proveneau din mita, potrivit DNA.

Dosarul Gala Bute. Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita. Ea a fost fotografiata alaturi de Udrea si Alina Bica, la Paris

Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), este urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme. Aceasta a fost fotografiata la Paris, alaturi de Elena Udrea si de Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Noi ramuri ale mitei in dosarul Gala Bute: fosta sefa a CNI, sub urmarire penala

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, este pusa sub urmarire penala in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA.

Corina Iacob, judecatoarea urmarita penal pentru luare de mita a fost inlocuita din completele de judecata

La o saptamana de la inceperea urmaririi penale fata de judecatoarea Corina Iacob, aceasta a fost inlocuita in sala de judecata de catre colegii sai, la hotararea Colegiului de Conducere a Tribunalului Bistrita-Nasaud.

Inca un baron pe lista DNA: presedintele CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Sef al Oficiului Cadastru Bucuresti, trimis in judecata pentru luare de mita

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, arestat luna trecuta pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost trimis, astazi, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )