Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fostul ambasador al Argentinei la ONU, despre Adrian Nastase: Arogant, agresiv, a crezut ca e mai presus de lege

Hotnews Hotnews,
Fostul ambasador al Argentinei la ONU, despre Adrian Nastase: Arogant, agresiv, a crezut ca e mai presus de lege

Emilio J. Cardenas, fost ambasador al Argentinei la ONU si membru in conducerea Asociatiei Internationale a Avocatilor, scrie intr-un articol publicat in presa argentiniana ca Adrian Nastase a fost un premier arogant, agresiv, care a crezut ca e mai presus de lege. Insa, in lumea ciudata a politicii, Nastase ar putea reinvia, transformindu-se intr-un Lazar local, scrie fostul diplomat argentinian. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase: Voi iesi din inchisoare cel tarziu in februarie. Acesta nu accepta ajutor din partea lui Basescu, Barosso sau Ponta

Adrian Nastase nu va accepta sa fie scos din inchisoare de Basescu, Barroso sau chiar de Victor Ponta, scrie fostul premier pe blogul personal. intr-o postare intitulata Mesaj pentru o necunoscuta, Adrian.

Avocat: Adrian Nastase ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013.

Adrian Nastase ar mai avea de executat, dupa calculele apararii, 35 - 36 de zile de inchisoare din condamnarea primita in dosarul Trofeul calitatii si ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor, a declarat, luni, avocatul Ion Cazacu, potrivit Mediafax. Intrebat daca Adrian Nastase va solicita sa beneficieze de cele 24 de ore permise de lege pentru a putea fi alaturi de familie in perioada sarbatorilor de iarna, avocatul a spus ca fostul premier nu va .

Adrian Nastase, emotionat de femeia care i-a cerut lui Ponta sa-l elibereze: In ianuarie, cel mai tarziu in februarie voi iesi din penitenciar. Pana atunci, votati si in numele meu, impotriva lui Basescu

Adrian Nastase se declara emotionat de gestul unei femei din Braila, care l-a intrebat saptamana trecuta, pe premierul Victor Ponta, cand il va scoate din puscarie, dar afirma ca nu asteapta si nici nu accepta sa fie scos din inchisoare nici de Basescu, nici de Barroso.

Adrian Nastase ar putea fi eliberat conditionat pana la sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor

Avocatul fostului premier Adrian Nastase, Ion Cazacu, a declarat, luni, ca acesta ar mai avea de executat circa 35-36 de zile de inchisoare din condamnarea primita in dosarul Trofeul calitatii si ca,.

Emotii pentru Adrian Nastase. iCCJ va judeca maine contestatia in anulare in dosarul Trofeul Calitatii

Inalta Curte de Casatie si Justitie ar trebui sa judece maine contestatia in anulare a lui Adrian Nastase in cazul deciziei de condamnnare la doi ani de inchisoare in dosarul Trofeul calitatii. Judecarea.

Sebastian Lazaroiu, despre surpriza din Guvern anuntata de Ponta: Cineva a vrut sa fie ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Faceboook anuntul facut, duminica, de premierul Victor Ponta, potrivit caruia pregateste un transfer-surpriza in Guvern. Premierul anunta o surpriza in guvern. Guvern care mai are o saptamana de stat. Cineva a vrut sa fie ministru o saptamana. Cine sa fie? Adrian Nastase, Andreea Marin, Cabral?, se intreaba Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Premierul Victor Ponta a declarat, in weekend, ca luni .

Fostul sofer al Monicai Gabor, Adrian Filofte, se vinde pe site-uri de escorte. Vezi cat costa!

Fostul sofer al Monicai Gabor, Adrian Filofte, se prostitueaza cu peste 390 de euro pe ora. Cunoscut si sub denumirea de Banderas de Romania, barbatul activeaza acum sub denumirea de Adriano Latino pe un site.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2471 seconds )