Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fostul antrenor al echipei Manchester United Alex Ferguson va preda la Harvard

B1 B1,
Fostul antrenor al echipei Manchester United Alex Ferguson va preda la Harvard

Alex Ferguson, fostul antrenor al echipei Manchester United, retras din vara anului 2013, va preda la prestigioasa universitate americana Harvard, informeaza bbc. com. Scotianul de 72 de ani, care a mai sustinut un. continuă pe B1

Sir Alex Ferguson, profesor la Harvard

Suporterii lui Manchester United care inca mai sperau intr-o revenire salvatoare a lui Sir Alex Ferguson pe banca diavolilor trebuie sa-si ia adio de la aceasta varianta.

Bayern cenzureaza doua tabloide britanice la returul cu Manchester United

Clubul Bayern Munchen a refuzat acreditarea jurnalistilor de la doua tabloide britanice pentru meciul retur al sfertului de finala cu Manchester United.

Bayern Munchen refuza acreditarea jurnalistilor de la Daily Mirror si The Sun pentru meciul retur cu Manchester United

Clubul german Bayern Munchen decis sa nu ofere acreditari jurnalistilor a doua publicatii britanice, The Sun si Daily Mirror, la meciul retur cu Manchester United, din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce acestea au publicat articole defaimatoare la adresa jucatorului Bastian Schweinsteiger, informeaza AFP citand un comunicat al gruparii bavareze.

Bayern Munchen refuza acreditarea publicatiilor The Sun si Daily Mirror la meciul cu Manchester United

Clubul german Bayern Munchen a interzis doua publicatii britanice, The Sun si Daily Mirror, la meciul retur cu Manchester United, de pe 9 aprilie, din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce acestea au.

VIDEO Manchester United - Bayern Munchen 1-1

Manchester United si Bayern Munchen au remizat pe Old Trafford sferturi Champions League), dupa un meci cu multe ocazii si un jucator eliminat - Schweinsteiger. Mansa retur de pe Allianz Arena se va juca pe 9 aprilie.

FINAL Liga Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid 1-1, Manchester United - Bayern Munchen 1-1

Marti seara au avut loc primele meciuri din sferturile de finala ale LigiiCampionilor: Barcelona - Atletico Madrid 11 si Manchester United - Bayern Munchen 1-1.

LIVE Liga Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid 1-1, Manchester United - Bayern Munchen 1-1

Urmariti in direct primele manse din sferturile de finala ale Ligii Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid si Manchester United - Bayern Munchen.

LIVE Liga Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid 0-0, Manchester United - Bayern Munchen 0-0

Urmariti in direct primele manse din sferturile de finala ale Ligii Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid si Manchester United - Bayern Munchen.

Champions League (sferturi): Barcelona - Atletico 1-1/ Manchester United - Bayern 1-1

Atletico Madrid a plecat neinvinsa de pe Camp Nou, formatia pregatita de Diego Simeone remizand, scor 1-1, impotriva Barcelonei, in mansa tur a sferturilor din Champions League. In celalalta partida a serii, Manchester United si Bayern Munchen au remizat, scor 1-1, pe Old Trafford.

Champions League: Manchester United - Bayern si Barcelona - Atletico, meciurile vedeta ale zilei

Champions League a ajuns la sferturile de finala, faza a competitiei unde s-au calificat doar numele cu adevarat importante ale Batranului Continent. Duelurile serii vor fi de cinci stele: Manchester United - Bayern Munchen si Barcelona - Atletico Madrid. Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )