Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fostul consilier al Alinei Bica, retinut de procurorii DNA

Antena3 Antena3,
Fostul consilier al Alinei Bica, retinut de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul. continuă pe Antena3

Fostul consilier al Alinei Bica, retinut de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv.

Fostul consilier al Alinei Bica, si fiul lui Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv. Si fiul omului de afaceri Dorin Cocos a fost scos cu catuse din sediul DNA. Procurorii vor cere vineri la instanta suprema arestarea preventiva a acestora.

Videanu, fiul lui Dorin Cocos si un fost consilier al Alinei Bica, retinuti de DNA

Alin Cocos fiul omului de afaceri Dorin Cocos), fostul ministru al Economiei Adriean Videanu si Florian Mihailescu fost consilier al Alinei Bica in timpul mandatului de la sefia DIICOT) au fost retinuti, ieri seara, de DNA, acuzati de fapte de coruptie intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirilor ANRP pentru un teren supraevaluat, in care Bica este arestata preventiv.

Videanu, Alin Cocos si un fost consilier al Alinei Bica, retinuti de DNA

Actualizare 08:49 Comisarul. ro: Tender, Dragnea si Ioan Niculae ar putea fi, de asemenea, chemati la DNA Oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Ioan Niculae, precum si presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi adusi, in curand, pentru audieri la DNA, in legatura cu dosarele Alinei Bica, mai precis cu fostul consilier al acesteia, Florin Mihailescu, sustine site-ul Comisarul. ro.

Fostul ministru Adriean Videanu, fiul lui Dorin Cocos, dar si un fost consilier al Alinei Bica afla vineri daca vor fi arestati

Fostul ministru Adriean Videanu va fi dus, vineri, in fata magistratilor, cu propunerea de arestare preventiva dupa ce, joi, a fost retinut de procurorii anticoruptie. Aceeasi propunere va fi facutasi pentru Alin Cocos, fiului omului de afaceri Dorin Cocos, dar si pentru Florian Mihailescu, fostul consilier al Alinei Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, potrivit Mediafax. In acest dosar, procurorii i-au mai retinut, joi si vineri, pe Adriean Videanu si pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu.

Gheorghe Stelian, cercetat in dosarul Alinei Bica, audiat la DNA

Omul de afaceri Gheorghe Stelian a ajuns la sediulDirectieiNationale Anticoruptie DNA), miercuri dimineata, pentru audieri, relateazaB1 TV. Procurorii DNA au descoperit ca prin Comisia de.

Un profesor universitar doctor a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a primit mita 200 de euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor din Constanta a fost retinut in urma unui flagrant delict de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru a-l promova la un examen.

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de procurorii DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi santajat un subordonat.

DNA. Consilierul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, RETINUT. E un nou dosar in care BICA e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului

Florian Ionut Mihailescu, consilier al Alinei Bica, a fost retinut de procurorii DNA pentru complicitate la luare de mita intr-un nou dosar in care fosta sefa a DIICOT e acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si favorizarea infractorului Mihailescu ar fi implicat, alaturi de Alina Bica in protejarea si consilierea omului de afaceri OVIDIU TENDER pentru a i se tergiversa judecarea pana la prescrierea faptelor. Tender a fost trimis in judecata in 2006 in dosarul Jaful de RAFO-CAROM si inca nu a fost condamnat definitiv. Instrumentarea dosarului a fost facuta de Bica, insa marele dosar RAFO a fost impartit in circa 40 de dosare mici si multe probe au fost imprastiate in diverse dosare in care s-a dat neinceperea urmnaririi penale sau cel mult amenda penala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )