Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost plasat in arest la domiciliu. Masura instantei poate fi contestata

România Liberă România Liberă,
Fostul deputat Cristian Boureanu a fost plasat in arest la domiciliu. Masura instantei poate fi contestata

Fostul deputat Cristian Boureanu este cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care l-au oprit in trafic,. continuă pe România Liberă

Cristian Boureanu, plasat in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru ultraj

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj in urma scandalului cu politistii care au oprit in trafic masina in care se afla, pe care i-a insultat si lovit, va fi plasat in arest la domiciliu, au decis magistratii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Vesti bune pentru Cristian Boureanu: Judecatorii au decis

Fostul deputat Cristian Boureanu va putea fi cercetat in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care au oprit in trafic masina in care se.

Cristian Boureanu ar putea ramane dupa gratii pentru mai mult timp

Cristian Boureanu ar putea ramane dupa gratii si mai mult timp dupa ce procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare preventiva.

Fostul deputat PSD Vlad Cosma, acuzat de coruperea alegatorilor. Rechizitoriu: campanie electorala finantata prin mecanisme evazioniste

Fostul deputat PSD Vlad Cosma 35 de ani), fiul fostului baron de Prahova, Mircea Cosma, a ajuns, din cel mai tanar parlamentar, ales cu un scor covarsitor de 70 la suta si lider politic recunoscut si temut la nivel de judet, sa fie inculpat in nu mai putin de patru cauze penale.

Presedintele Universitatii particulare Andrei Saguna din Constanta, retinut pentru santaj, a fost plasat sub control judiciar

Aurel Papari, presedintele Universitatii particulare Andrei Saguna din Constanta, retinut vineri seara pentru santaj, dupa ce ar fi conditionat unei studente sustinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, in valoare de 500 de lei, a fost plasat sub control judiciar, decizia nefiind definitiva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )