Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fostul deputat Mihai Banu a fost arestat preventiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul deputat Mihai Banu a fost arestat preventiv

Fostul deputat liberal de Bacau Mihai Banu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii luate, vineri, de o instanta de judecata de la Curtea de Apel Bacau. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul deputat Mihai Banu a fost retinut de procurorii DNA, sub acuzatia ca ar fi luat mita 270.000 de euro

Fostul deputat Mihai Banu a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Bacau, fiind acuzat ca a primit 270. 000 de euro de la un om de afaceri, pentru a interveni la membri ai guvernului, in perioada 2010 - 2012, pentru a se aloca o suma de bani unei primarii care avea de achitat lucrari de constructie in valoare de 5,6 milioane lei.

Fostul deputat Mihai Banu, in arest preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat ca a primit mita 270 000 de euro

Fostul deputat liberal Mihai Banu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, ca urmare a deciziei date de o instanta de judecata de la Curtea de Apel Bacau, informeaza Agerpres. El a fost retinut ieri pentru 24.

Fostul deputat Mihai Banu, arestat pentru 30 de zile

Fostul deputat Mihai Banu, acuzat de DNA ca, in urma cu trei ani, a luat spaga 270. 000 de euro de la patronul unei firme de constructii, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii spun ca Banu .

Fostul deputat Mihai Banu, retinut de DNA, dupa ce ar fi primit mita 270.000 de euro

Fostul deputat Mihai Banu a fost retinut pentru 24 de ore, joi, de procurorii DNA pentru ca ar fi primit mita 270. 000 de euro. Banu, fost membru PNL, este acuzat de trafic de influenta dupa ce ar fi interveit pe.

Fostul deputat Mihai Banu, retinut dupa ce a fost acuzat ca a luat spaga 270.000 de euro

Fostul deputat Mihai Banu, acuzat de DNA ca, in urma cu trei ani, a luat spaga 270. 000 de euro de la patronul unei firme de constructii, a fost retinut pentru 24 de ore. Procurorii spun ca Banu l-ar.

DNA: Fostul deputat Mihai Banu, retinut

Procurorii DNA l-au retinut, pentru 24 de ore, pe fostul deputat Mihai Banu, pentru trafic de influenta.

Fostul deputat Mihai Banu, RETINUT pentru trafic de influenta. Cum si-a introdus si FIUL in lumea coruptiei

Deputatul Mihai Banu a fost retinut timp de 24 de ore de procurorii DNA Bacau pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat al institutiei.

Captura de calibru a DNA Bacau. Mihai Banu, fost deputat si sef al Directiei Agricole, incatusat alaturi de fiul sau. E implicat si fostul secretar al Guvernului

Procurorii DNA Bacau l-au retinut in dimineata zilei de joi, 9 iulie, pe Mihai Banu, fost deputat, fost sef al Directiei Agricole si fost director al uneia dintre cele mai mari societati agricole din Moldova.

Fostul deputat PNL de Bacau Mihai Banu, retinut de DNA, dupa ce ar fi primit 270.000 de euro

Fostul deputat PNL de Bacau Mihai Banu a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta dupa ce ar fi pretins si primit, in perioada cand era parlamentar, 270. 000 de euro pentru a interveni pe langa un alt demnitar din guvern in scopul alocarii unei.

Spaga in transe pentru deputatul Mihai Banu si promisiuni de ordonanta Boc pentru decontarea banilor la construirea Scolii nr 1 din Ardeoani

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie din Bacau l-au retinut ieri pe fostul deputat bacauan Mihai Banu, pentru care se judeca astazi masura arestarii preventive pentru 30 de zile, pentru trafic de influenta. Complice i-ar fi fost chiar fiul, avocatul Lucian Banu, care este tinut control judiciar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )