Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fostul deputat William Brinza, saltat de mascati si dus la DIICOT

Antena3 Antena3,
Fostul deputat William Brinza, saltat de mascati si dus la DIICOT

Fostul deputat William Brinza, fost candidat la Presedintie, a fost dus cu mandat la DIICOT, joi, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional. continuă pe Antena3

Fostul deputat William Brinza a fost pus sub control judiciar

UPDATE - Fostul deputat William Brinza, fost candidat la Presedintie, a fost pus sub control judiciar, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si.

William Brinza, saltat de procurorii DIICOT

William Brinza, fost deputat PDL pentru Diaspora, a fost luat de pe strada de procuorii DIICOT si a fost dus la audieri.

Fostul deputat William Branza, pus sub control judiciar, dupa ce a fost audiat la DIICOT

Fostul deputat William Branza, fost candidat la alegerile prezidentiale, a fost pus sub control judiciar, joi, dupa audierea sa de catre procurorii DIICOT, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta Mediafax, citand surse judiciare. William Branza a fost dus la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), joi la pranz, in baza unui mandat de aducere emis pe numele lui. Procurorii l-au audiat pe William Branza, i-au prezentat acuzatiile si au luat in cazul fostului deputat masura controlului judiciar.

Fostul deputat William Brinza, dus cu mandat la DIICOT, fiind suspectat de evaziune fiscala

Fostul deputat William Brinza, fost candidat la Presedintie, a fost dus cu mandat la DIICOT, joi, pentru a fi audiat intr-un dosar in care este suspectat de evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat, potrivit unor surse judiciare.

William Brinza, saltat de procurorii DIICOT si dus la audieri: Avocatul este suspectat de evaziune fiscala

Avocatul William Branza a fost ridicat joi de procurorii DIICOT si dus la audieri, intr-un dosar in care este suspectat de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Dosarul a fost deschis in urma cu aproximativ trei.

William Brinza: DIICOT mi-a pus sechestru pe bunuri; nu ma simt vinovat, s-ar putea sa fie o confuzie

Fostul deputat William Brinza a declarat joi, la iesirea de la DIICOT, dupa ce a fost pus sub control judiciar intr-un dosar in care este cercetat alaturi de fratele sau, ca are sechestru pe bunuri, precizand ca nu este vinovat si ca s-ar putea ca.

William Brinza, ridicat de DIICOT

Fostul cadidat la presedentia Romaniei William Brinza a fost ridicat de procurorii DIICOT si dus pentru a fi audiat intr-un dosar in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala si sprijinire de grup infractional organizat.

William Brinza, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 16:40 Fostul candidat la prezidentiale William Brinza a fost pus, joi, de procurori, sub control judiciar, in dosarul in care este suspectat de evaziune fiscala, transmit surse din presa.

William Brinza, sub CONTROL JUDICIAR. Ce a spus fostul deputat la iesirea de la DIICOT

A fost luat de pe strada de procuorii DIICOT si a fost dus la audieri. Brinza este suspectat de evaziune fiscala deoarece ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproape 25 de milioane de euro prin neplata taxelor aferete.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )